Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar

Star TV’de 17 Eylül Pazar günü tarihindeki yayın akışı, İki Aile adlı yerli dizinin tekrar bölümünün saat 07.00’de ekrana gelmesi ile başlayacak. Yayın akışı Müthiş Dadı adlı yabancı sinema, Star Life adlı magazin programı, İstanbullu Gelin ve Fazilet Hanım ile Kızları dizileri ile devam edecek. 19.00’da Star Haber’in yayınlanmasından sonra, akşam kuşağından sonra Çarkıfelek adlı yarışma programı ve Ateşböceği adlı yerli dizi sizlerle olacak.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar

Star TV’nin 17 Eylül tarihli yayın akışı, yayınlandığı dönemde sevilerek izlenen keyifli ve samimi aile dizisi İki Aile’nin saat 07.00’de yayınlanmasıyla birlikte başlamış olacak. Emre Kınay, Halit Akçatepe, İclal Aydın, Tekin Akmansoy ve Bahar Yanılmaz gibi oyuncuların oynadığı dizide, kumar borcunu kapatmak için sahibi olduğu köşkü Ferit’in iki farklı aileye birden satması ile, iki ailenin aynı ev içinde yaşamaya başlamaları ve burada büyüyen bir aşk hikayesi anlatılmaktadır.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Daha sonra ise 07.30’da sabahınızı neşeyle geçirmenizi sağlayacak bir film olan Müthiş Dadı adlı yabancı komedi filmi Star TV ekranlarında olacak. Efsanevi oyuncu Robin Williams, Pierce Brosnan, Sally Field ve Mara Wilson gibi isimlere ev sahipliği yapan filmde, eski karısının çocukları için bakıcı aradığını öğrenen Daniel Hillard’ın, peruk, makyaj ve elbisesi ile İngiliz bir bakıcı kılığına girerek çocuklarına yakın olmak istemesi ve gelişen olaylar anlatılıyor.

10.00’da ise, ünlü isimlerin hayatlarından çarpıcı haberler ve özel röportajlar ile, Dilay Korkmaz’ın dikkat çeken sunumuyla başarılı magazin programı Star Life ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

12.00’da ise, başrollerini başarılı ve güzel oyuncu Aslı Enver ile ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin adlı dizi Star TV ekranlarından yayınlanacak. Dizide, her şeyi hayatta kendi başına yapmayı öğrenmiş ancak aile sevgisi olmadan yaşamış güzel bir genç kızın, zengin ve karizmatik bir iş adamına aşık olması sonucu Bursa’ya gelin gitmesi anlatılıyor.

15.00’da ise tekrar bölümü ile Fazilet Hanım ve Kızları adlı yerli dizi yayınlanıyor olacak. Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afta Saraçoğlu, Tuğba Melis Türk gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizide, hayatı boyunca lüks ve rahat bir hayat yaşamanın hayalini süren Fazilet Hanım’ın, kızlarıyla bunu başarmaya çalışması anlatılıyor.

Yerli dizilerden sonra ise, başarılı ve sevilen spiker Nazlı Çelik’in kendine has sunumu ve dürüst habercilik anlayışı ile ekranlara Star Haber saat 19.00’da gelecek.

Haberin Devamı

Akşam kuşağının yayınlanan ilk programı, saat 20.00’da Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla ekrana gelen Çarkıfelek adlı yarışma programının yeni bölümü olacak. Çarkıfelek’ten sonra ise, saat 22.30’da akşam kuşağının son yayını olarak, Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in başrollerini oynadığı Ateşböceği adlı dizi tekrar bölümüyle ekranlara gelecek.