Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı

16 Ocak Salı gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 06:45'de "Bugün" adlı haber bülteni ile ekranlara geçiyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete, hava durumundan spora kadar tüm merak edilen sıcak olaylar ayrıntılı şekilde sizlerle olacak. Akşam kuşağında ise 20:00'da "Ufak Tefek Cinayetler" adlı sürükleyici dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Sürükleyici kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına çeken dizi, bu akşamda farklı anlar yaşayacak. Sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı

Sabah 06:45'de "Bugün" adlı haber bülteni ile karşılaşacaksınız. Gündemin tüm sıcak gelişmeleri, objektif ve tarafsız şekilde ele alınıyor ve tüm detaylarıyla tek tek ekranlarınıza getiriliyor. Yaşam, ekonomi, siyaset, hava durumu, trafik ve spor gibi daha pek çok konuyu kapsayan geniş içeriği mükemmel bir haber bülteni sizlerle. Saatler 08:30'a geldiğinde "Beni Affet" adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil oluyor. Hemen ardından saat 09:4'de "Adını Sen Koy" adlı diğer diziyi seyredebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Sabah dizilerinin yayınından sonra 11:00'da "Duymayan Kalmasın" adlı renkli ve son derece eğlenceli bir magazin programı ile karşı karşıya kalacaksınız. Hafta içi her gün aynı saatte yayına dahil olan ve farklı konukların katılımı ile zenginleştirilen yayından magazine dair tüm merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programı izlerken hem keyif alabilecek hem de komik anların tadını çıkartabileceksiniz.

Haberin Devamı

13:00'da "Olay Yeri Balçiçek İlter" adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda. Yaşanmış hayat öykülerini bir kez daha gözler önüne seren yayında birbirinden farklı kayıplar ve cinayet olayları ele alınıyor, tüm yaşanmışlar ayrıntıları ile ekranlara getiriliyor. Saat 16:00'da "Beni Affet", 17:15'de ise "Adını Sen Koy" adlı iki dizinin yeni bölümü yayın akışına başlıyor. Gün ortasında dizi seyretmeyi seviyorsanız bu iki fenomen diziyi değerlendirebilirsiniz.

Saat 19:00'da "Star Haber" adlı akşam haberlerini ekranlara getiren haber bülteni ile karşılaşacaksınız. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, tek tek sizlere aktarılıyor. 20:00'da "Ufak Tefek Cinayetler" adlı dizinin yeni bölümü hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni bölümde, Oya'nın oynadığı plan acaba işe yarayacak mı? Dört kadının farklı yönlere dağılması ve farklı çekişmelerin yaşanması yeni bölümde heyecanlı dakikalar yaşatıyor.

23:45'de "Fazilet Hanım ve Kızları" adlı dizinin tekrarı ekranlara gelecek. Hemen ardından saat 02:30'da başka bir yerli dizinin tekrarını seyredebileceksiniz.04:40'da ise "Kara Sevda" adlı dizinin tekrarı bir kez daha yayına geçiyor.

Haberin Devamı