Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Kasım Perşembe

16 Kasım Perşembe günü Star TV, sabah “Bugün” adlı haber tadında geçen güncel yayın programı ile ekranları karşısındaki seyircilerini selamlıyor. Gündeme ait en sıcak gelişmeler ve üzerinde en çok konuşulan olaylar masaya yatırılarak en ayrıntılı haliyle seyircilerine aktarılıyor. Akşam kuşağında ise “Siyah İnci” adlı yerli dizinin sürükleyici ve nefes kesen yeni bölümünü seyredebilme şansı yakalayacaksınız. Güzel bir yeni bölüm ile yine Perşembe akşamınız hareketleniyor. Merak ettiklerinizi öğrenmek için saat 20:00’da Star ekranlarında olun. Kanala dair olan yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Kasım Perşembe

Sabah 06:45’de başlayan “Bugün” adlı program ile gündem gelişmelerinden detaylı bir şekilde haberdar olabilirsiniz. Hemen ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrarı ile yayın devam ediyor. Sevilen dizinin tekrar bölümü ile sabahki dizi ritüellerinizi gerçekleştirebilir ve aynı zamanda keyif dolu bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Sevilen dizinin bitiminden sonra “Adını Sen Koy” adlı diğer popüler dizinin tekrarı başlıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00’ı gösterdiğinde ise “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı bomba gibi gelişmelerle yine ekranlarınızın ritmini ttutuyor. Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil sunumuyla gerçekleştirilen programda, magazin dünyasına dair aklınıza ne geliyorsa tümü masaya yatırılacak, yorumlanacak ve yine seyircilerine sunulacak. Değerli konukların katılımıyla hoş sohbet havasına bürünen programı seyrederken siz de ekranlarınız başında eğlenme fırsatı elde edeceksiniz.

Saatler 13:00 olduğunda “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlara giriş yapıyor. Kaybolan ve izi sürülemeyen kişiler, faili meçhul cinayetler ve daha pek çok fazlası… Hayatlarının bir bölümünde bu tarz kötü ve acıklı yaşam hikayeleri ile karşılaşan kişilerin dramatik anlarına ekranlarınızdan tanıklık edebilirsiniz. Programda yine uzun zamandır takip edilen ve araştırılan kayıp ve cinayet olaylarının sır perdesi ortadan kaldırılıyor ve tüm gizlenenler gerçeklerle yüzleştiriliyor. Daha sonra gün ortası devam ederken yerli iki dizinin yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. 15:30’da “Beni Affet” adlı sevilen dizinin yeni bölümü göze çarpıyor. Hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı

19:00’da ise “Star Ana Haber” ile akşam kuşağı başlayacak. Gündemin nabzını tutan, çarpıcı konu başlıkları ile merakınızı diri tutan tüm son dakika gelişmeleri yine ekranlarınızda…20:00’da “Siyah İnci” adlı dizi yepyeni bölümü ile sevenleriyle bulaşacak. Ardından saat 23:45’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. 02:30’da yerli bir dizinin, 04:40’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programının tekrarı ekranlara dahil oluyor.

Haberin Devamı