Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi

16 Haziran Cumartesi gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Sevilen renkli dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını keyif içinde seyrederek bayram sabahı geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Recep İvedik 3” adlı yerli sinema filmi ekranlar karşısına geçecek. Komedi dolu kesitleri ile ekranları renklendiren filmi sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir bayram akşamı geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi

Sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Star ekranlarının favori dizisi ile güzel bir sabaha şimdiden hazırlıklı olun. Ardından 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam edecek. Sevilen renkli dizinin tekrarı ile sabahınızı çok daha keyifli ve renkli kılabilirsiniz. 12:00’da “Avrupa’dan Anadolu’ya” adlı yaşam programı ekranlar karşısına gelecek. Gün ortasında başlayan program ile lezzet dolu anlar yaşayabileceksiniz. 13:15’de “Eğlendirme Dairesi” adlı program yayın akışına geçecek. Keyif dolu anlar yaşamak ve gün ortanızı renklendirmek istiyorsanız bu bol kahkahalı yayını seyretmeyi unutmayın.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

16:00’da Star ekranlarının sevilen yeni dizisi “Kalbimin Sultanı” tekrar bölümü ile yayın akışına başlayacak. Ekranların sürükleyici yeni dizisi ile güzel bir gün ortası geçirebileceksiniz. 18:45’de “Star Haber” adlı akşam bülteni ile yayın akışı devam ediyor. Sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına ait sıcak gelişmeler sizlerle olacak. 20:00’da “Recep İvedik 3” adlı yerli sinema filmi ekranlar karşısında yerini alıyor. Bol kahkahalı bir bayram akşamı geçirmek isterseniz bu yeni yerli film kaçmaz! 22:00’da “Polis Akademisi Alaturka” adlı bir başka film daha yayına geçecek. Bayram akşamınızı filmlere ayırdıysanız bu mükemmel senaryoyu da keyif içinde seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı

00:00’da “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlıyor. Sevilen dizinin tekrarı ile güzel bir dizi keyfi yapabilir ve merak ettiğiniz kısımları öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. 02:30’da “Polis Akademisi Alaturka” adlı filmin tekrar bölümü yayına geçecek. Sevilen filmi, arkadaşlarınızla birlikte seyrederek gecenize renklilik ve heyecan katabilirsiniz. 04:00’da “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. Saatler 05:15’e geldiğinde, Hayat Bazen Tatlıdır” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek.