Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Ağustos Çarşamba

Star TV 16 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Aramızda Kalsın dizisiyle başlıyor. Aramızda Kalsın’dan sonra başka bir yerli dizi Hayat Bazen Tatlıdır yayınlanıyor. İlerleyen saatlerde Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası ve Fazilet Hanım ve Kızları yayın akışında sırasıyla yerlerini alıyorlar. Öğle vakitlerinde Kiralık Aşk ve Söz dizilerinin tekrar bölümleri ekrana geliyor. Akşam kuşağında Müzede Bir Gece 3: Lahitteki Sır yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Müzede Bir Gece 3: Lahitteki Sır yabancı sinema filminden sonra yerli sinema filmi Çöpçüler Kralı yayınlanıyor. Gece kuşağında ise yerli dizilerin tekrar bölümleri yayınlanıyor. 16 Ağustos Çarşamba günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Ağustos Çarşamba

06.00’da yayın akışı Aramızda Kalsın yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Hüsne’nin rüyası onu çok korkutmuştur ve gördüklerinin gerçek olacağına inanır. Bu bölümde eğlence dolu dakikalar sizleri bekliyor. Aramızda Kalsın’ın bu tekrar bölümü bitince bir başka bölümü de tekrar yayınlanacaktır. Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümleri bittikten sonra ise Hayat Bazen Tatlıdır yerli dizisi yayına girecektir. Başrollerini Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan’ın paylaştığı gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır 07.30’da Star TV’de!

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası yayın akışına giriyor. Ezgi Sertel adım adım gezdiği mükemmel yerlere özgü yemekleri tanıttığı programı mutlaka izlemelisiniz. Ardından Fazilet Hanım ve Kızları yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanacaktır. Fazilet büyük cesaret göstermektedir fakat bu cesareti kızlarını nasıl etkileyecek? Merak ediyorsanız Fazilet Hanım ve Kızları 10.30’da Star TV ekranlarında! Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden hemen sonra Kiralık Aşk dizisi yayınlanacak. Ömer, bu bölümde Türkan’a karşı hissetiklerini açık bir şekilde belli ediyor. Kiralık Aşk 13.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Haberin Devamı

13.45’te Söz dizisi tekrar bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Kıyamet planının devam ettiği bu bölümde aksiyın hız kesmeden devam ediyor. Söz dizisinin ardından akşam kuşağı Star Haber programıyla başlıyor. Sıcak gelişmelerin aktarıldığı Star Haber programı 18.45’te!

20.00’da Müzede Bir Gece serisinin Müzede Bir Gece 3: Lahitteki Sır filmi sizlerle olacak. Serinin bu filminde de eğlence dolu bir macera sizleri bekliyor. Müzede Bir Gece 3: Lahitteki Sır’dan sonra akşam kuşağında Çöpçüler Kralı yerli sinema filmi yayınlanıyor. Bir Kemal Sunal klasiği olan filmde gülmeye doyacaksınız.

23.45’te Müzede Bir Gece 3: Lahitteki Sır yabancı sinema filmi tekrar yayınlanıyor. Ardından Tatlı Küçük Yalancılar tekrar bölümüyle yayın akışına giriyor. Son olarak Aşka Tutsak yerli dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor.

Haberin Devamı