Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe

15 Mart Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı sevilen renkli dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen dizinin son bölümünü seyretmeyi unuttuysanız bu tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrarı ekranlar karşısına çıkacak. Komedi ve kahkaha dolu anlar yaşatan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek akşamınızı daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe

Sabah saat 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederek güne başlayabilirsiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı bir başka fenomen dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına gelecek. Sevilen dizinin bitiminden sonra 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı diğer fenomen dizi ekranlara dahil oluyor. Bu iki diziyi izleyerek sabah saatlerinizi daha keyifli ve sürükleyici hale dönüştürebilirsiniz. 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlar karşısındaki yerini alacak. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan program, magazin gündemine özgü tüm merak edilen gelişmelerden bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Ünlülerin yaşamından klip çekimlerine, giyimlerinden kameralara yakalandıkları anlara kadar tüm detaylar ele alınıyor ve magazin severlere aktarılıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programının yepyeni bölümü ekranlarda olacak. Yaşanmış hayat hikayelerini ele alan yayını izlerken tüyler ürpertici pek çok kesitle karşılaşabilirsiniz. Geçmiş yıllarda yaşanmış cinayetler ve kayıp dosyaları irdeleniyor ve muhabir ekibinin çalışmaları ile gün yüzüne çıkıyor.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünden sonra saat 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı diğer fenomen dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. 19:00’da ise “Star Haber” adlı akşam bülteni yayına geçiyor ve gündeme özgü tüm gelişmeleri detaylı şekilde analiz etmenizi sağlıyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete kadar pek çok konu içerikleri hakkındaki gelişmeleri bu akşam bülteninden öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Jet Sosyete” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına dahil olacak. Kahkaha dolu anlar yaşayan diziyi, ailenizle birlikte seyrederek akşamınızı daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. 22:30’da “Tehlikeyle Flört” adlı yerli sinema filmi sizleri karşılıyor. 00:45’de “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Ardından 03:00’da “Börü” adlı dizinin tekrarı ekranlarda göze çarpıyor. 04:30’da ise “Kara Sevda” adlı bir diğer fenomen dizi tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı