Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 15 Eylül Cuma

15 Eylül Cuma tarihli Star Tv yayın akışı, gündüz kuşağında Hanım Köylü adlı yerli komedi dizisinin yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra ise, Beni Affet, Fazilet Hanım ve Kızları, Kiralık Aşk, Beni Affet yeni bölümü ve Balçiçek İlter ile Olay Yeri sabah kuşağında Star TV ekranlarında olacak. Star TV Ana Haber ardından ise akşam kuşağında Çarkıfelek adlı yarışma programı ve Koloni adlı yabancı filmi Star TV ekranlarından izleyebileceksiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 15 Eylül Cuma

Star TV’de 15 Eylül Cuma tarihli yayın akışı, gündüz kuşağında sevilen komedi dizisi Hanım Köylü’nün tekrar bölümü ile başlıyor. Hanım Köylü tekrar bölümü ile 07.00’de Star TV ekranlarında olacak. Başrollerinde Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Yusuf Çim gibi oyuncuların rol aldığı dizi, Ege’de Marmaris’in bir köyünde geçiyor. Dizide, güzel kızları ile ünlü köyde, köyün dışından kimseye kız verilmemesi, evlenmek isteyen insanların da hanımköylü olması gerektiği gibi bir aşk hikayesi anlatılıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Star TV ekranlarında Hanım Köylü’den sonra sabah kuşağında Beni Affet adlı yerli dizi yayında olacak. 2 kardeşin sevdikleri kızlarla evlenmeye çalışması ile başlayan aşk hikayesini konu alan diziyi saat 08.30’da Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

09.45’te ise, kızları için hayatta en iyisini isteyen ve bunun için uğraş veren bir annenin yaşamının anlatıldığı dizi olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisini tekrar bölümü ile izleyebilirsiniz. Hayatı boyunca zengin ve rahat bir hayatın hayalini kuran ve bu hayata ulaşmak için kızlarını da kullanmaya çalışan, geçmişi ile olan hesabını kızları ile görmeye çalışan Fazilet Hanım ile Kızları’nda Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu gibi oyuncular rol alıyor.

Haberin Devamı

12.30’da ise, yayınlandığı dönemde insanları ekrana kitleyen, sevilen yerli romantik komedi dizisi Kiralık Aşk’ın tekrar bölümü ekranlarda olacak. Elçin Sangu ve Barış Ardıç’ın başrollerini oynadığı dizi, oyun olarak başlayan ve büyük bir aşk hikayesine dönüşen bir ilişkiyi anlatıyor.

14.30’da ise, Star TV’de yıllardır süren dizi Beni Affet’in yeni bölümü ekranlarda olacak.

16.15’te ise, Star TV’nin yeni programlarından Balçiçek İlter İle Olay Yeri Star Tv ekranlarında olacak. Balçiçek İlter’in sunumuyla ekranlara gelecek programda, hayatın içerisinden birçok dram, canlı bağlantılar, çözülememiş ve gizemini koruyan kayıp ve cinayet konuları işleniyor.

19.00’da, başarılı ve ekranların sevilen spikeri Nazlı Çelik’in sunumuyla, gündeme dair son gelişmelerin paylaşıldığı haber programı Star Haber ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise ilk olarak, ünlü ve başarılı sunucu Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla Çarkıfelek adlı yarışma programı ekrana gelecek. Akşam kuşağında son olarak ise Tv’de ilk kez olarak Koloni adlı yabancı sinemayı Star Tv ekranlarından izleyebileceksiniz.