Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mart Çarşamba

14 Mart Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı heyecan dolu dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil oluyor. Sevilen dizinin son bölümünü seyredemediyseniz bu tekrarını mutlaka izleyin. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Börü” adlı dizinin nefes kesen sürükleyici yeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Her karesinde aksiyon ve macera dolu kesitler işleyen dizi, bu bölümüyle de yine tüm hayran kitlesini harekete geçirecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mart Çarşamba

Sabah ilk olarak 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyerek güne başlayabileceksiniz. Sevilen dizinin hemen ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı diğer fenomen dizi başlıyor. Hafta içi her gün ekranlarınız karşısına çıkan dizinin tekrarlarını her sabah aynı saatte seyredebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşabileceksiniz. Saatler 11:00’a geldiğinde, “Duymayan Kalmasın” adlı heyecan dolu renkli magazin programı sizleri karşılıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan yayın, magazin dünyasına dair pek çok konuda bilgi edinmenizi sağlıyor. Ünlülerin yaşamından eserlerine, klip çekimlerinden giyimlerine, AVM’de veya İstanbul’un nezih sokaklarında yakalandıkları anlara kadar tüm merak ettiğiniz detaylar, “Duymayan Kalmasın” ile ekranlarınızda.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza geçecek. Güncel yaşama özgü pek çok konuda merak ettiğiniz gelişmeler bu yayında ele alınıyor. Kayıplar araştırılıyor, cinayet olaylarının ardındaki sır perdesi aralanıyor. Güçlü ve profesyonel muhabir kadrosunun araştırmaları ile gün yüzüne çıkan olayları incelerken çoğu kez şaşkınlık duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü yayına geçecek. 19:00’da “Star Haber” adlı ana haber bülteni ekranlarınıza geçecek. Haberin nabzını tutan tüm gündem gelişmelerini anlık olarak bu akşam haberleri aracılığıyla öğrenebileceksiniz. 20:00’da “Börü” adlı nefes kesen yerli dizinin yepyeni bölümü yayın akışına dahil olacak. Hemen ardından 23:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle buluşuyor. Son bölümde neler olduğunu merak ediyorsanız bu tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. 02:00’da “İstanbullu Gelin”, 04:30’da ise “Kara Sevda” adlı iki dizi bir kez daha tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor.