Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? -14 Kasım Salı

14 Kasım Salı günü Star TV yayın akışı, sabah “Bugün” adlı haber tadındaki renkli program ile karşınıza çıkıyor. Dünya gündeminin nabzını yoklayan tüm siyasi, sosyal, ekonomik ve sağlık haberleri detayları ile birlikte araştırılarak ekranlarınıza getirilecek. Sabahın ilk saatlerinde gündeme dair merak ettiklerinizi kolayca bu programdan öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Ufak Tefek Cİnayetler” adlı yerli dizinin yeni bölümü ekranlarda sevenleriyle buluşuyor. Polisiye olayların ardı arkası kesilmeden devam ettiği dizide bakalım bu hafta neler yaşanacak? Sakın kaçırmayın. Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? -14 Kasım Salı

Sabah erken saatlerde ekranlara gelen “Bugün” adlı program ile gündeme dair tüm merak ettiklerinizden kolayca haberdar olabilirsiniz. Programın hemen ardından saat 08:30’da “Hayat Sırları” adlı yeni dizinin tekrar bölümü ekranlarda olacak. Hayatları gizli sırlara dolu ailenin açığa çıkmaya başlayan bu sırlar hayatlarını nasıl değiştirecek? Her anı merak uyandıran sürükleyici dizi sayesinde güne güzel bir dizi keyfi yaparak başlayabileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı günlük magazin olaylarının ele alındığı renkli program sevenlerinin karşısına çıkıyor. Magazine dair tüm gelişmelerin masaya yatırılarak çözülmeye ve irdelenmeye çalışıldığı program sayesinde siz de bilmediklerinizi öğrenebilir ve baze de şaşkınlık dolu anlara tanıklık edebilirsiniz. Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil sunumuyla yapılan programda yine birbirinden farklı konu başlıklarına değinilecek.

Saatler 13:00’ı gösterdiğinde ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programı ile karşılaşacaksınız. Farklı hayatlara ait acıklı öyküler karşısında bazen hüzünlenebilir bazen de kendinizi tutamayacak gergin anlar yaşayabilirsiniz. Program yine kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar uzanan pek çok hikaye ele alınıp detaylı şekilde araştırılıyor ve en sonunda da gerçeklerle yüzleştiriliyor. Gün ortasının devamında sevilen iki yerli dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. 15:30’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü ile yine güzel bir dizi izleme şansı elde edeceksiniz. Hemen ardından saat 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü sevenleri ile buluşacak.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” güncel gelişmeleri ile canlı canlı ekranlara giriş yapıyor. Gündemin nabzını tutan en sıcak son dakika haberleri ile dünya üzerinde gelişen olaylardan haberdar olabilirsiniz. 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranları renklendiriyor. Hemen ardından 23:45’de “Siyah İnci” adlı aşk temalı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. 02:30’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizi, 04:40’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programı tekrarı ile yayında yerini alacak.

Haberin Devamı