Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe

14 Haziran Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısında yerini alacak. Sevilen dizinin son bölümlerini kaçırdıysanız bu tekrarlarını keyif içinde seyrederek güzel bir sabah keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Recep İvedik” adlı yerli sinema filminin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Bol kahkahalı bir akşam geçirmek isterseniz bu sinema filmi tam size göre! Çocuklarınızla birlikte seyrederek akşamınızı daha heyecanlı ve renkli bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe

Sabah ilk olarak 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile güne merhaba diyebileceksiniz. Ardından 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlıyor. Sevilen aşk temalı dizi ile sabahınızı çok daha renkli şekilde geçirebilirsiniz. 12:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam ediyor. Fenomen dizinin yeni bölümlerimi seyredemediyseniz gün ortasında başlayan tekrar bölümlerini mutlaka değerlendirin.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:30’da “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı sizlerle olacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ayrıntıları ile ekranlarınız karşısından izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. 15:45’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına geçecek. Fenomen dizinin yeni bölümlerini izleyemediyseniz bu tekrar bölümlerini sakın kaçırmayın.

18:45’de “Star Haber” ekranlar karşısındaki yerini alacak. Akşam bülteninden sağlık, yaşam, emlak, politika, siyaset, politika ve hava durumu gibi tüm konu başlıkları hakkındaki gelişmeleri inceleyebileceksiniz. 20:00’da “Recep İvedik” adlı komedi dolu kesitler sunan yerli sinema filmi ile güzel bir akşam geçirebileceksiniz. Hem küçüklerin hem de ebeveynlerin keyifle seyrettiği film ile eğlence dolu anların keyfini sürdürebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akşam kuşağının devamında eski dizileri ve filmlerin tekrarları ile yayın akışı devam ediyor. Geceye doymak ve sabaha kadar TV keyfi yapmak isterseniz bu yayındaki eğlence dolu dizi ve filmleri izlemeyi unutmayın. 22:15’de “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen dizinin ilk bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka seyretmeyi unutmayın. 01:00’da “Avlu” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek. 03:30’da “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam edecek. 05:15’de ise “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı dizinin heyecan dolu tekrarını izleyebileceksiniz.