Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 14 Ekim Cumartesi

14 Ekim Cumartesi günü Star TV yayın akışı sabah 06:00’da “Emine” isimli yerli sinema ile başlangıcı yapıyor. Akşam saatlerinde ise saat 20:00’da başlayan “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizi ekranların yıldızı olacak. Yepyeni bölümü ile ekranlara bomba gibi düşen dizi ile güzel bir cumartesi akşamına ne dersiniz? Haberimizin devamını okuyarak Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 14 Ekim Cumartesi

Güne erken başlayanlar için sabah 06:00 sularında “Emine” isimli yerli sinema filme ekran başına geçecek. Güzel bir sinema keyfi ile güne başlamak istiyorsanız mutlaka kaçırmayın. Saat 07:00’da “Dolunay” isimli yerli dizi tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Tekrar bölümde, Nazlı ve Ferit arasında geçen evcilik oyunu ne durumda? aldıkları kararlar neler? gibi pek çok sorunuza cevap bulabileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:00’da “Sultan” isimli yerli sinema ekranlara gelecek. Adile Naşit, Türkan Şoray, Bulut Aras ve Şener Şen gibi Türk sinemasının köklü oyuncularının bir arada oynadığı film ile nostaljik anlar yaşayabilirsiniz. Saat 10:00’da “Star Life” isimli magazin programı yepyeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Ünlü camiasına özgü bomba gibi haberler ve sanatçıların özel yaşantıları gibi daha akla gelebilecek tüm arka plandaki gelişmeler magazin programı ile bilginize sunuluyor. Eğlenceli geçen program sayesinde renkli bir cumartesi sabahı geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

12:00’da Kartal Tibet’in başrolleri oynadığı “Tarkan” isimli yerli sinema filmi ekranlar karşısında sevenleriyle buluşuyor. 13:45’de yabancı sinema “Labirent: Ölümcül Kaçış” yayında olacak. Sinema keyfini evinizde yaşamak istiyorsanız mutlaka sinema listenize eklemelisiniz. Daha sonra yerli dizi “Siyah İnci” tekrar bölümü ile ekranlarda… Perşembe günü yayına geçen yeni bölümünü kaçırdıysanız saat 16:00’da başlayan bu tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 19:00’da “Star Ana Haber” yayına geçiyor.

Haberlerden hemen sonra “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizi ekranları süsleyecek. 20:00’da başlayan dizi yepyeni bölümü ile seyircilerini yine etkilemeyi başarıyor. Düğün gecesi yaşananlar, yapılan misilleme, büyük sırrı öğrenmiş olan Güzide ve daha fazlası için yeni bölümü izlemeyi unutmayın. 00:15’de “Kış Uykusu” adlı yerli sinema ekranların başına geçiyor. 03:30’da “Labirent: Ölümcül Kaçış” isimli yabancı sinema yine yayına girecek. 05:20’de ise “İki Aile” isimli yerli dizinin tekrar bölümü başlayacak.

Haberin Devamı