Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 13 Temmuz Perşembe

STAR TV’nin 13 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyu eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise yeni dizilerden olan Ateşböceği dizisinin yeni bölümü Star TV ekranlarında olacak. STAR TV’nin 13 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 13 Temmuz Perşembe

STAR TV’nin 13 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı saat 05.00’da Aramızda Kalsın isimli yerli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Dizide Yadigar, artık her şeyden bıktığı için bir gün çocuklarını da alarak evi terk eder ve sonrasında olaylar başlar. Ardından ise Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programının tekrar bölümü Star TV ekranlarında olacak. Anadolu’nun dört bir yanından gelen muhteşem lezzetleri bizimle buluşturan programda yine birbirinden güzel tarifler ekranlara gelecek. Ardından ise yerli bir dizinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

13.00’da Kiralık Aşk dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. Defne tam her şey bitti derken bir anda şans kapısını çalar ve birisi ona bir iş teklif eder. Bu işe göre ülkenin en başarılı iş adamlarından olan birisinin kendisine âşık etmek zorundadır. Kiralık Aşk dizisinden sonra ise İstanbullu Gelin dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

Haberin Devamı

18.45’te Star Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlara gelecek. Ardından ise akşam kuşağında yer alan Ateşböceği dizisinin yeni bölümü başlayacak. Dizide Barış ve Aslı arasında meydana gelen elektriklenmeyi fark eden İlayda olmuştur. Aslı, ilk defa hissettiği bu duygular ile kafası karışıktır ve Barış’ın dünyasında gittikçe daha da çok girmektedir. İşte bunlar Aslı’nın İlayda’nın radarına girmesine neden olmuştur. Aslı da saflığından dolayı İlayda’nın kurduğu tuzaklara düşmeye başlar.

Ateşböceği dizisinin yeni bölümünden sonra yerli bir dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek.