Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Haziran Çarşamba

13 Haziran Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara geçiyor. Star ekranlarının bu sevilen dizisini tekrarı ile her sabah ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kalbimin Sultanı” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Osmanlı dokuları ile işlenen mükemmel bir hikaye… Aşkın, tutsaklığın ve vazgeçilmezliğin örneği olan diziye ilk bölümüyle hayran kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Haziran Çarşamba

Sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı heyecanlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. İzleyemeyenler için bir kez daha yayına geçen fenomen dizi ile sabahınızı çok daha renkli ve keyifli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Ardından 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen aşk temalı dizi ile eğlenceli bir TV keyfi yaşayabilirsiniz. Saatler 12:00’a geldiğinde, “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Heyecanlı ve renkli kesitler sunan dizi ile mükemmel bir gün ortası geçirebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:30’da “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı yayına geçecek. Hafta içi her gün yayın akışına geçen programdan en güncel magazin gelişmelerini takip edebileceksiniz. Bomba gelişmeler karşısında hem eğlenebilir hem de merak ettiklerinizi öğrenebilme imkanı elde edebilirsiniz. 15:45’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek. Heyecanlı, aksiyon ve macera dolu anlar sunan dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını seyretmeyi sakın unutmayın.

Haberin Devamı

18:45’de “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlara geçiyor. Haber bülteninden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika gibi her konu alanına özgü gelişmeleri izleyebileceksiniz. 20:00’da “Kalbimin Sultanı” adlı yeni dizinin ilk bölümü ekranlara geçiyor. Güzel bir diziyi takip etmek isterseniz Star ekranlarının bu yeni dizisini keyif içinde seyredebilirsiniz. 22:30’da “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. 01:00’da “Eğlendirme Dairesi” adlı eğlence programı ekranlara geçecek. Bol kahkahalı bir gece geçirmek isterseniz bu renkli programı kaçırmayın.

01:45’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı dini program yayında olacak. Star ekranlarında yayına geçen programı Ramazan ayının sonuna kadar her sahur vaktinde seyredebilirsiniz. Ardından saatler 03:40’a geldiğinde, “Tepenin Uşakları” adlı yerli sinema filmi ekranlara geçiyor. Karadeniz havasında geçen sinema filmi ile gecenize hareketlilik katabilirsiniz. 05:00’da ise “Güzel Köylü” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı