Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba

13 Aralık Çarşamba günü Star TV, sabah 06:45’de Bugün” adlı güncel program ile yayın akışında yerini alıyor. Celal Pir’in sunumuyla canlı canlı ekranlarınıza giriş yapan programda, haber dünyasının en sıcak gelişmelerini izleyebileceksiniz. Siyaset, hava durumu, sağlık, yaşam ve spor gibi daha pek çok alandaki geniş içeriği ile sabahın ilk saatlerinde gündemden haberdar olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Hayat Sırları” adlı dizisinin sürükleyici yeni bölümü sizlerle… Her kesiti heyecan ve aksiyon dolu olan yerli diziyi seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba

06:45’de “Bugün” adlı gündem programı ile yayın akışı başlayacak. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen, en sıcak haberleri ekranlarınız karşısından izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. 08:30’da “Siyah İnci” adlı sevilen aşk temalı dizisinin tekrar bölümü bir kez daha yayında olacak. Son bölümünü kaçırdıysanız yeni bölümünden önce mutlaka bu tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00’a geldiğinde “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlara yansıyacak. Seren Serengil ve Cengiz Semrcioğlu ortaklığı ile sunulan heyecan dolu programda, magazin dünyasını derinden sarsan ve en çok konuşan konular detaylı şekilde ele alınarak tartışılacak. Heyecanlı dolu bir magazin programı seyretmek istiyorsanız hafta içi her gün aynı saatte Show ekranlarınızda olun…

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ile gün ortasına giriş yapılıyor. Faili meçhul cinayetlerden kayıplara kadar uzanan geniş içeriği ile tüm acıklı hikayelere çözüm bulunmaya devam edilecek. Gün ortasının devamında sevilen iki dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. İlk olarak 15:30’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor.Aşk temalı dizisinin nefes kesen bölümünden sonra 17:15’de de “Adını Sen Koy” adlı dizi ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Ardından 19:00’da “Star Haber” ile gündeme dair en sıcak gelişmeleri ele alan akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Siyasetten spora, ekonomiden yaşama kadar daha pek çok geniş içeriği ile tüm gündem gelişmelerinden bilgi sahibi olabileceksiniz. Saatler 20:00’ı gösterdiğinde “Hayat Sırları” adlı dizinin yeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Yeni bölümde; Kemal, Seher ve Şirin’in evi terk etmesi sonucu yaşananlar tüm sevenlerini hayrete düşürecek…23:45’de “İstanbullu Gelin” adlı sevilen dizinin yeni bölümü ekranlarınızda olacak. Hemen ardından 02:30’da “Ufak Tefek Cinayetler”, 05:00’da ise “Cesur ve Güzel” adlı iki dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.