Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 12 Temmuz Çarşamba

STAR TV’nin 12 Temmuz Çarşamba gününe ait yayın akışı erken saatlerde Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyunca eğlenceli programlar ve dizi tekrarları ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise ilk defa ekranlara gelen Büyük Göç isimli yabancı sinema filmi yer alıyor. STAR TV’nin 12 Temmuz Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 12 Temmuz Çarşamba

STAR TV’nin 12 Temmuz Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 05.00’da Aramızda Kalsın isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor. Dizinin başrolünde yer alan Yadigar, iki çocuk annesidir ve bir gün artık dayanamadığı için çocuklarını da alarak evi terk eder. Aramızda Kalsın dizisinden hemen sonra Hayat Bazen Tatlıdır isimli yerli dizinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da en lezzetli programlardan olan Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası ekranlara gelecek. Bu programda ülkemizin dört bir yanından ekranlara getirilen yemeklerin tariflerini öğrenebilir ve evinizde kolayca uygulayabilirsiniz.

10.30’da yeni başlayan dizilerden olan Ateşböceği dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Dizide Aslı ve Barış için tehlike çanları çalmaya başlıyor. Mia Yapım imzalı olan dizinin yönetmeni ise Barış Yöş. Ateşböceği dizisinden hemen sonra ise Kiralık Aşk dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

15.30’da en sevilen dizilerden olan İstanbullu Gelin dizisinin eski bölümü ekranlara gelecek. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in üstlendiği dizide genç yaşta annesini kaybetmiş olan Süreyya ile Bursalı zengin iş adamı Faruk’un arasındaki olaylar anlatılıyor.

Haberin Devamı

18.45’te Star Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlara gelecek. Bugünün akşam kuşağında ise Büyük Göç isimli yabancı sinema filmi yer alıyor. Ramses ve Musa, Mısır’da birlikte yaşamaktadır. Aralarında kan bağı yoktur fakat yine de kardeş gibidirler. Fakat Ramses, Musa’nın İbrani olduğunu öğrendikten sonra bir karar vererek onu çölde terk edecektir.

23.00’da ise yerli bir dizinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Ardından ise Kardeş Payı dizisinin eski bölümü ekranlara gelecek.