Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Nisan Perşembe

12 Nisan Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Heyecan dolu kesitler vaat eden dizi ile sabaha güzel bir başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen diziyi izlerken akşamın adeta nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Nisan Perşembe

Sabah 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı başlıyor. Star ekranlarının fenomen dizisi, tüm hayranlarını bir kez daha ekranları karşısına toplayacak. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile sabahınız çok daha renkli ve eğlenceli geçecek. Saatler 09:45’e geldiğinde de “Adını Sen Koy” adlı diğer fenomen dizi ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Ekranların sevilen iki dizisi ile mükemmel anlar yaşayabileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlara dahil olacak. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programdan magazin gündemine dair tüm merak edilen gelişmeleri tek tek öğrenebileceksiniz. Ünlü camiasına dair tüm merak edilen gelişmeleri ayrıntıları ile bu magazin programından analiz edebilirsiniz. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yayın ekranlara geçecek. Kayıp dosyalarından yaşanmış faili meçhul cinayetlere kadar akla gelebilecek pek çok tüyler ürpertici acıklı olay bu programda çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Hafta içi her gün aynı saatte yayına başlayan bu program ile heyecan dolu anlar yaşayabileceksiniz.

Haberin Devamı

Saatler 16.00’a geldiğinde, “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. hafta içi her gün başlayan dizi, yeni bölümü ile tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayacak. 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü sevenleri ile buluşacak. Heyecan dolu dizinin yeni bölümü ile heyecan dolu bir gün ortası geçirebileceksiniz. Saatler 19:00’a geldiğinde, “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısına çıkacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, hava durumundan spora kadar uzanan tüm konu içeriklerine dair gelişmeleri bu akşam bülteninden analiz edebilirsiniz.

20:00’da “Avlu” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ile heyecan dolu bir akşama hazır olun. Her karesinde heyecan dolu kesitler sunan ve sevenlerini ekranları karşısına kilitleyen bu diziyi sakın kaçırmayın. 23:15’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Tekrar bölümü ile yayına geçen diziyi izleyerek gecenize hareketlilik katabilirsiniz. 02:15’de “Rüzgarın Hatıraları” adlı yerli sinema filmi yayın akışına başlayacak. 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı