Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe

12 Ekim perşembe günü Star TV yayın akışında sabah 06:45 Celal Pir ile Bugün program başlayacak. Güncel hayatı ön plana alan programda spor, magazin, aktüel, sanat ve kültür gibi pek çok alana özgü bilgi edinebileceksiniz. Akşam kuşağında ise ekranlara bomba gibi düşen “Siyah İnci” dizisi ile karşı karşıya kalacaksınız. Dizinin nefes kesen yepyeni bölümü sevenleriyle birlikte… Haberimizin devamını okuyarak Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe

Sabah kuşağında başlayan “Bugün” programı, yaşama dair pek çok güncel bilgileri ile seyircilerini şaşırtmaya devam ediyor. Program sayesinde dünyada gelişen olayları daha yakından takip edebilirsiniz. 08:30’da yerli dizi “Beni Affet” tekrar bölümü ile sevenlerini karşılıyor. Sabah güzel bir dizi keyfi ile güne başlamak için kaçırmayın. 09:45’de ise “Adını Sen Koy” dizisinin tekrar bölümü ekranlarınızda yer alacak. Karamel yapımın hazırladığı dizide Zehra ile Ömer arasında geçen çekişmeli anlara şahit olabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 11:00’da Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu sunumundan çıkan “Duymayanlar Kalmasın” adlı magazin programı sevenleriyle buluşacak. Magazine dair pek çok olayın ele alındığı programdan gündemdeki gelişmelerin arka planını öğrenebilirsiniz. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” ile birbirinden farklı yaşam kesitlerine tanıklık edebileceksiniz. Kayıp ihbarlarından faili meçhul cinayetlerine kadar pek çok hayat öyküsü ekranlarda irdelenecek.

Haberin Devamı

15:30’da “Beni Affet” isimli yerli dizinin yeni bölümü ekranlara giriş yapıyor. Pınar’ın yaşadığı problemler ne olacak?, Ateş’in evinde gelişen dengeler nasıl sonuçlanacak? gibi akla gelebilecek pek çok soruya cevap bulabileceksiniz. Soluksuz seyredebileceğiniz dizi ile gününüzü renklendirebilirsiniz. 17:15’de ise yerli dizi “Adını Sen Koy” ekranlarınızda… Zehra ve Ömer arasındaki gelişmeleri yeni bölümü seyrederken öğrenebileceksiniz.

19:00’da “Star TV Ana Haber” bülteni ekranlara yansıyacak. Siyaset, magazin, sağlık ve ekonomi gibi alanlarda gelişen sıcak olayların tümü haber bülteni ile karşınızda. Ardından akşam kuşağının başlamasıyla birlikte son dönemlerin popüler dizisi “Siyah İncir “ekranlarınıza gelecek. Yepyeni bölümleri ile yine sevenleri ekran başına kilitleyen dizi ile güzel bir akşam geçirebilirsiniz. 23:30’da yerli dizi “Söz” tekrar bölümüyle yine sevenlerin karşısın çıkacak. Dizinin yeni bölümünü seyredemediyseniz mutlaka izleyin. Polisiye olayların çekişmeli ve merak uyandırıcı şekilde geçtiği dizi ile yine keyif dolu bir gece sizleri bekliyor. 02:30’da yerli sinema “Bir Varmış Bir Yokmuş” ekranları süslüyor. 05:30’da ise yerli dizi” “Cesur ve Güzel” tekrar bölümüyle sevenlerinin karşısında…

Haberin Devamı