Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Aralık Salı

12 Aralık Salı günü Star, 06:45’de “Bugün” adlı güncel yaşam programı ile yayın akışını başlatıyor. Celal Pir’in sunumuyla canlı canlı ekranlarınıza getirilen heyecanlı programda, haber dünyasına ait tüm sıcak gelişmeler detaylı şekilde ele alınıyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm gelişmeleri ekranlarınız karşısından öğrenme şansı elde edeceksiniz. Akşam kuşağında ise sürükleyici dizi “Ufak Tefek Cinayetler” yeni bölümüyle sizlerle… Her kesiti heyecan verici geçen renkli diziyi seyrederek akşamınızı daha hareketli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi takip edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Aralık Salı

Sabahın ilk saatlerinde “Bugün” adlı yaşam programı ile güne güzel ve heyecan verici bir başlangıç yapabilirsiniz. Haber dünyasına ait tüm güncel gelişmeler bu yaşam programı ile ekranlarınızda göze çarpacak. Hemen ardından 08:30’da “Siyah İnci” adlı sevilen aşk temalı dizinin son bölümünü seyredebileceksiniz. Eğer dizinin yeni bölümünü izleme şansı bulamadıysanız tekrar bölümünü izleyerek merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Dizinin bitiminden sonra saat 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı eğlence dolu magazin programı ekranları dolduruyor. Magazin dünyasına ait tüm gelişmeler ayrıntılı şekilde masaya yatırılıp, yorumlanıyor ve ardından da seyircilerine aktarılıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan renkli programa üstelik birbirinden değerli farklı konuklar da katılıyor. Magazinsel olayları merak ediyorsanız programı takipte kalabilirsiniz.

Saatler 13:00’ı gösterdiğinde ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Cinayet olaylarından kayıp dosyalarına kadar uzanan geniş içeriği ile yine seyirci kitlesini ekranları başına kilitleyecek… Program bittikten hemen sonra gün ortasında sevilen iki dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. 15:30’da “Beni Affet “ adlı aşk temalı dizi ekranlarınıza dahil oluyor. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı diğer sevilen aşk dizisiyle yayın akışı devam ediyor.

Haberin Devamı

19:00’da ise “Star Haber” bülteni ile akşam haberleri ekranlarınıza gelecek. Gündeme ait en sıcak gelişmelerin ayrıntılı şekilde ele alındığı bültenden tüm gündemi takip edebilirsiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi spor, yaşam ve hava durumu gibi daha pek alanda bilgi sahibi olabileceksiniz.

20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı sürükleyici dizinin yeni bölümü sevenlerinin karşısına çıkıyor. Akıllarda soru işareti bırakan nefes kesen fragmanın ardından yeni bölümde tüm taşlar yerine oturacak. Akşamınızı heyecanlı ve renkli hale getirmek isterseniz sakın seyretmeyi unutmayın. 23:45’de “Siyah İnci” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Hemen ardından 02:30’da “Söz, 04:40’da “Cesur ve Güzel” adlı iki sevilen dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza gelecek.

Haberin Devamı