Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 11 Temmuz Salı

STAR TV’nin 11 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Aramızda Kalsın isimli dizi ile güne başlayacak ve birbirinden farklı programlar ile gün boyu devam edecek. Salı gününün akşam kuşağında ise yeni başlayan dizilerden olan Dolunay dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. STAR TV’nin 11 Temmuz Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 11 Temmuz Salı

STAR TV’nin 11 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı 05.00’da Aramızda Kalsın isimli dizinin eski bölümlerinden birisi başlıyor. Aramızda Kalsın dizisinde, iki çocuk annesi olan ve evliliğinin 12. yılında olan Yadigar’ı kötü bir sürpriz bekliyor ve o gün artık Yadigar çocuklarıyla birlikte evi terk ediyor. Sonrasında ise olaylar gelişiyor. Ardından ise Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlarda yayınlanacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da ekranların lezzet kokan programlarından olan Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programı yayınlanacak. Dört bir yandaki farklı lezzetleri ve tariflerini bu programdan kolayca takip edebilir ve uygulayabilirsiniz.

Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programından sonra yerli bir dizinin tekrar bölümü Star TV ekranlarında olacak. Ardından ise Kiralık Aşk dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak.

15.30’da İstanbullu Gelin dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlarda olacak. 18.45’te Star Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde dünyada ve ülkemizde meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu haber kuşağında ekrana getirilecek. Ayrıca gündeme dair son gelişmeleri de bu programdan öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise Dolunay dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Bu hafta 2. bölümü yayınlanacak olan dizide Nazlı Ferit’in evinde şaşkınlık içerisinde uyanır. Ertesi gün yaşananlar için her ikisi için de bir sürpriz gibidir. Diğer taraftan ise Deniz’in Nazlı’ya olan ilgisi giderek artmaktadır. Nazlı da Ferit sevmese bile çevresi ile yakın mesafe içerisindedir.

Dolunay dizisinin yeni bölümünden sonra ise yerli bir dizi Star TV ekranlarına gelecek.

10.30’da Türk Malı Aile Komedisi isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Ardından ise Yüksek Sosyete dizisi yayınlanacak. Bu dizide karışıklıklar birbirinin peşini bırakmayacak. Zengin kız ve fakir oğlan konulu dizide, kız hayatından memnun değildir ve ailesine karşı gelmektedir. Oğlan ise artık bir şeylere sap olmayı istemektedir.

Haberin Devamı