Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Nisan Çarşamba

11 Nisan Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cİnayetler” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız bu sabah tekrarını izlemeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Börü” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Yerli dizi, heyecan dolu kesitleri ile yine tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün  neler var? - 11 Nisan Çarşamba

Sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Ekranların fenomen dizisi, tekrar bölümüyle yine tüm sevenlerini ekranlar karşısına topluyor. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Star ekranlarınızın sevilen dizisi ile kahvaltı saatleriniz çok daha renkli ve eğlenceli geçecek. 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Saatler 11:00’a geldiğinde, “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı canlı yayına başlayacak. Magazine dair merak edilen tüm güncel gelişmeler, detaylı şekilde bu programda ele alınıyor. Ünlü camiasında neler yaşandığını merak ediyorsanız, hafta içi her gün bu magazin programını takip edebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlara giriş yapacak. Güncel yaşama özgü tüm merak edilenler, bu programda ele alınıyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, politika ve emlak gibi pek çok konu alanına özgü gelişmeler sizlerle olacak. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Sevilen bu iki fenomen dizi ile mükemmel bir gün ortası geçirebileceksiniz.

Haberin Devamı

Saatler 19.00’a geldiğinde, “Star Haber” adlı akşam bülteni yayın akışındaki yerini alacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, alışverişten hava durumuna kadar tüm merak edilen gelişmeler bültene aktarılıyor. 20:00’da “Börü” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümü ile sürükleyici bir akşam sizleri bekliyor. Her karesinde aksiyon ve macera dolu kesitler sunan diziyi sakın kaçırmayın. 21:45’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Ardından saat 01:00’da “Börü” adlı aksiyon dolu dizinin tekrarını bir kez da izleyebilirsiniz. 02:15’de yeni dizi “Avlu” tekrarı ile sevenlerinin karşısında yer alacak. 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek.