Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 11 Ekim Çarşamba

11 Ekim Çarşamba günü Star Tv’nin yayın akışı, canlı olarak ekrana gelen Güncel programı ile başlangıcı yapıyor. Akşam kuşağında ise Çember ismindeki film ilk olarak TV ekranlarında yerini alacak. Soluksuz izleyebileceğiniz diziyi kaçırmayın. Star’ın yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye erişebilmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 11 Ekim Çarşamba

Sabaha erken başlangıç yapanlardansanız 06:45’de başlayacak olan “Güncel” programını mutlaka seyretmelisiniz. Canlı olarak yayına giren programda kültür, sanat moda, spor, gündem ve aktüalite gibi çeşitli alanlarda bilgi aktarımı yapılıyor. 08:30’da “Beni Affet” dizisinin tekrar bölümü ekranlarda... Feride’nin kararı ve Cüneyt’in içinde bulunduğu durum gibi daha pek çok merak ettiğiniz ayrıntıyı tekrar bölümden öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Gündüz kuşağının devamında 09:45’de “Adını Sen Koy” isimli yerli dizi ekranlara giriş yapıyor. Her gün Star ekranlarında yerini alan dizi eşliğinde güzel bir sabah keyfi yapabilirsiniz. 11:00’da “Duymayan Kalmasın” isimli canlı magazin programı kanal ekranlarına yansıyacak. Seçkin konukların davet edildiği programda gündemde yer alan haberler ve magazin dünyası tüm verileriyle seyirciye sunuluyor. 13:00’da canlı olan “Olay Yeri Balçiçek İlter” programı ekranlara giriş yapacak. Programı izlerken faili meçhul cinayetlerden kayıp dosyalarına kadar daha akla gelebilecek pek çok polisiye olayın çözüme kavuşturulmasına şahit olabilirsiniz.

Haberin Devamı

15:30’da “Beni Affet” dizisi yeni bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Dizinin yepyeni bölümü sayesinde yine TV başına kilitli kalabilirsiniz. 17:’15’de “Adını Sen Koy” dizisi yepyeni bölümü ile ekranlarda. Çay saatlerinizi renklendirecek diziyi izlemeyi unutmayın. 19:00’da Star Haber, en güncel olayları ile yayına giriş yapacak. Siyasetten, ekonomiye, magazinden sağlığa kadar pek çok konudaki gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

20:00’da ilk kez TV ekranlarına gelen “Çember” isimli sinema filmi başlangıcı yapıyor. Polisiye serisinin üçüncü filminde konuk oyuncu olarak Onur Öztürk ekranlarda görülecek. Pür dikkat seyredeceğiniz sürükleyici film ile güzel bir akşam geçirebilirsiniz. 22:30’da İstanbullu Gelin tekrar bölümleri ile yeniden yayında olacak. 01:30 başlayan yerli dizinin ardından ise “Cesur ve Güzel” tekrar bölümüyle sevenlerini karşılayacak. 04:30’da başlayan dizinin bu bölümünde de yine Cesur’un Süphan ile olan çaresiz aşkına şahit olabileceksiniz. Geceleri dizi seyretmeyi sevenlerdenseniz ve yeni bölümünü seyretmediyseniz “Cesur ve Güzel” için mutlaka ekran başında yerinizi alın.

Haberin Devamı