Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı

10 Temmuz Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah ilk olarak 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranları renkli ve eğlence dolu kılan dizi ile güzel bir sabah keyfi yapabileceksiniz. Akşam kuşağında ise ekranların yeni yüzü olan “Erkenci Kuş” yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Aksiyon, heyecan ve renklilik dolu kesitleri ile güzel bir akşam geçirmenizi sağlayan diziyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı

Sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin yeni bölümlerini kaçırdıysanız, hafta içi her gün bu tekrar bölümlerini seyretmeyi unutmayın. Hemen ardından 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına geçiyor. Sevilen aşk temalı dizi ile kahvaltı saatlerinize hareketlilik kazandırabilirsiniz. Dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Star ekranları karşısından takip edebileceksiniz. 12:00’da “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı sizlerle oluyor. Magazin dünyasının sıcak gelişmelerini, öğle saatlerinde bu magazin yayınından öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:15’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına geçiyor. Dizinin tekrar bölümlerini izleyerek güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Heyecan dolu sahneler sunan dizi ile izlemediğiniz ve merak ettiğiniz sahneleri de öğrenme şansı yakalayabileceksiniz. Saatler 15:15 olduğunda, “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı ekranlarınızda olacak. Magazin programının tekrar bölümünü izleyerek ünlü camiası hakkında tüm merak ettiğiniz gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Haberin Devamı

15:30’da “Söz” adlı aksiyon ve macera dolu polisiye dizi tekrar bölümü ile yayına dahil olacak. Gün ortanızı hareketlendiren diziyi sevdiklerinizle birlikte öğle çayınızı yudumlarken izleyebilirsiniz. 18:45’de “Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Gündemi ilgilendiren tüm sıcak gelişmeleri, ayrıntıları ile birlikte bu bültenden izleyebileceksiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama, politikadan hava durumuna kadar tüm konu başlıklarına ait gelişmeler yayına geçiyor.

20:00’da “Erkenci Kuş” adlı dizinin yepyeni bölümünü izleyebilme şansı elde edeceksiniz. Sevilen dizi, yeni bölümü ile tüm hayranlarını ekranları başına topluyor. 23:45’de “Hesapta Aşk” adlı yerli sinema filmi ile aşk dolu güzel bir geceye hazırlıklı olun. Saatler 01:45’e geldiğinde “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. 03:30’da “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda olacak. 05:20’de ise “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı