Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı

10 Nisan Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen renkli diziyi izleyerek mükemmel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka değerlendirin. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Sürükleyici kesitleri ile ekranları renklendiren dizi mükemmel bir akşam geçirmenizi sağlayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı

Sabah saat 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sürükleyici kesitleri ile ekranları renklendiren diziyi sabahın ilk saatlerinde seyrederek hareketli bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü yayına giriyor. Star ekranlarının renkli dizisini izlerken hafta içi her sabah ekranlarınızı renklendirebilirsiniz. 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sevilen iki dizi ile sabah saatleriniz artık çok daha renkli ve çok daha heyecanlı hale dönüşüyor. Saatler 11:00’a geldiğinde, “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayında yerini alacak. Magazin gündemini meşgul eden tüm sıcak gelişmeler ayrıntıları ile ekranlarınız karşısına çıkıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programdan magazine dair olan tüm detayları öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:00’a geldiğinde, “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı karşınıza çıkıyor. Güncel yaşamı meşgul eden kayıp dosyaları ve cinayet olayları bu programda ele alınıyor. Hafta içi her gün ekranlar karşısındaki yerini alan program pek çok konuda bilgi sahibi olmanızı mümkün kılıyor. Eğer gün ortasında boş vakitleriniz oluyorsa, kahve eşliğinde bu programı seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akşam üzerinde ilk olarak 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara çıkıyor. Star ekranlarının sevilen renkli dizisinin izlerken heyecan dolu vakitler geçirebilirsiniz. 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşacak. Hafta içi her gün ekranlar karşısına çıkan bu iki diziyi keyif içinde takip edebilirsiniz. Saatler 19:00’a geldiğinde, Star Haber” adlı akşam bülteni ile yayın akışına devam ediliyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete kadar uzanan tüm merak edilen gelişmeleri bu akşam bülteninden seyrederek öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı sürükleyici dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken salı akşamınızı çok daha renkli hale getirebileceksiniz. 00:15’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 02:30’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Ardından 05:00’da ise “Kara Sevda” adlı dizi ile yayın akışı devam edecek.

Haberin Devamı