Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe

10 Mayıs Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 06:00’da “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen fenomen dizinin tekrarını izleyerek mükemmel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında olacak. Polisiye kesitler sunan dizi ile heyecan dolu bir akşama şimdiden kendinizi hazırlamalısınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe

Sabah saat 06:00’da “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dizinin tekrarı ile sabahınızı çok daha heyecanlı ve hareketli geçecek. Ardından 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrarı ile yayın devam ediyor. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Star ekranlarının sevilen dizisi ile sabahınızı çok daha heyecanlı hale dönüştürebilirsiniz. Hemen ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yer alacak. Sabah saatlerinde başlayan bu dizilerle mükemmel anlara ortak olabilirsiniz. 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı program yayına başlıyor. Ünlü camiasına ait tüm merak edilen gelişmeleri bu sabah yayınından öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Yıllar öncesi dönemlerde meydana gelmiş kayıplardan cinayet olaylarına kadar tüm yaşanmışlıkları bu programdan takip edebileceksiniz. Muhabir ekiplerinin araştırmaları ile gün yüzüne çıkan gelişmeleri ekranlarınız karşısından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan dolu bir gün ortası yaşayabileceksiniz. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü yayında olacak. Gün ortanızı renklendiren bu iki diziyi kahvenizi yudumlarken keyifle seyredebilirsiniz. Ardından 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayında yerini alıyor. Akşam bülteninde sağlık, yaşam, ekonomi, politika, emlak ve hava durumu gibi daha pek çok farklı alana özgü konulara değiniliyor.

20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda! Seyircisine polisiye dolu anlar yaşatan dizi ile perşembe akşamlarınız çok daha renkli ve keyifli geçiyor. Ardından 00:15’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sevilen dizinin tekrarını seyrederek gecenizi hareketlendirebilirsiniz. 03:00’da ve 04:40’da ise “Daire” adlı yerli sinema filmi ekranlara geçiyor.