Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Şubat Perşembe

1 Şubat Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alacak. Dünya üzerinde sirayet eden tüm sıcak gelişmeler ve olaylar detaylı şekilde Star ekranlarında olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Siyah İnci” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına dahil olacak. Sevilen renkli dizi ile perşembe akşamınızı daha keyifli ve heyecanlı hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek haberin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Şubat Perşembe

Sabah 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni sizinle olacak. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen tüm gelişmeler ayrıntıları ile ekranlarınıza aktarılıyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, spordan siyasete kadar pek çok konuya ait sıcak gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile bulaşacaksınız. Dizinin bitiminden hemen sonra saat 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı diğer fenomen dizi daha yayına geçiyor. Sabah keyifli dakikalar yaşamak için bu iki dizinin tekrar bölümlerini seyredebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayın akışına geçiyor. Magazin dünyasına özgü tüm sıcak gelişmelerini ve sokak röportajlarını, bu magazin programı aracılığıyla öğrenebileceksiniz. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan renkli magazin programını, hafta içi her gün Star ekranlarınızdan takip edebileceksiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza geliyor. Hayatın içinden çıkan yaşanmış tüm yürek burkan hayat hikayeleri sizinle olacak. Kayıp dosyaları ve cinayet olayları ele alınıyor ve detaylı şekilde araştırılarak çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Ardından iki sevilen dizinin yeni bölümü ekranlara yansıyacak. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebilirsiniz. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı yeni bölümü ile dizi hayranlarını keyiflendirmeyi başarıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı bülten ile akşam haberleri yayın akışına geçiyor. Haber dünyasının tüm anlık ve sıcak gelişmelerini ekranlarınızdan izleyerek merak ettiğiniz gelişmelere cevap bulabilirsiniz. 20:00’da “Siyah İnci” adlı dizi ile soluksuz izleyebileceğiniz bir bölüm sizlerle olacak. Vural, Kenan ve Sinan duydukları haber karşısında epey şaşkın uğrarlar. Diğer yandan Hazal’ın babasının öğrenmeye ramak kalmış durumu görmesi ve ailenin Irmak’ın sağlığı hakkındaki gelişmeleri öğrenmesi tüm seyirci kitlesine heyecan dolu anlar yaşatacak. 23:45’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 02:30’da “Fazilet Hanım ve Kızları”, 05:00’da ise “Kara Sevda” adlı iki dizinin tekrar bölümü yayında yerini alacak.

Haberin Devamı