Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı

1 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkacak. Sevilen polisiye dizinin son bölümünü kaçırdıysanız sabahın erken saatlerinde tekrarını izlemeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısında yerini alacak. Polisiye kesitleriyle tüm izleyenlerini heyecanlandıran dizi ile mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak “Söz” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek sabahınıza heyecan ve aksiyon katabilirsiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam ediyor. Star ekranlarının vazgeçilmezi olan dizi ile kahvaltı saatleriniz çok daha heyecanlı ve renkli geçecek. 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı diğer fenomen dizinin tekrarı başlıyor. Sevilen dizinin son bölümünü yine bu sabah kuşağından seyrederek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayında olacak. Magazin dünyasını meşgul eden tüm gelişmeleri, en bomba VTR’ler sayesinde bu programdan öğrenebileceksiniz. Ünlü yaşamına dair tüm merak ettikleriniz, bu programda masaya yatırılıyor ve detayları ile birlikte magazin severlere aktarılıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programı, hafta içi her gün aynı saatte Star ekranlarınızdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı karşınızda! Güncel yaşamda meydana gelmiş kayıplardan cinayet olaylarına kadar pek çok acıklı hayat öyküsü bu programa konu ediliyor ve detayları ile birlikte araştırılıyor. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümünü seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkıyor. Star ekranlarının bu sevilen dizilerini, hafta içi her gün aynı saatte izleyerek gündüz kuşağınıza renklilik katabilirsiniz.

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlarınız karşısında yerini alacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, politikadan spora kadar akla gelebilecek pek çok konu alanlarına özgü gelişmeleri ayrıntılı şekilde bu bültenden takip edebilirsiniz. 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Akşam saatlerinizi renklendiren dizi, yeni bölümü ile yine tüm sevenlerini ekranları başına toplayacak. 00:15’de “Avlu” adlı heyecanlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 02:30’da “Jet Sosyete”, ardından 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı iki dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.

Haberin Devamı