Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Kasım Çarşamba

1 Kasım Çarşamba günü Star TV yayın akışı sabah “Bugün” adlı güncel program ile ekranlara giriş yapıyor. Programda yine dünya gündemini sarsan en sıcak gelişmeler ayrıntılarıyla birlikte masaya yatırılarak irdelenmeye çalışılacak. Akşam saatlerinde ise yeni dizi “Hayat Sırları” birbirinden güzel oyuncu kadrosuyla ve sürükleyici hikayesi ile ekranlara merhaba diyor. Çarşamba akşamlarınızı renklendirecek yeni dizi ile mutlaka tanışın. Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Kasım Çarşamba

Sabah 06:45’de “Bugün” adlı canlı yayın programı, Celal Pir’in sunumuyla yayına başlıyor. Ardından “Beni Affet” adlı yerli dizi tekrar bölümüyle yayın akışını devam ettiriyor. Sabah saatlerinde dizi keyfi yapmaktan hoşlanıyorsanız 08:30’de başlayan bu hayat hikayesini ekranlarınız karşısında seyredebilirsiniz. Dilerseniz 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizi ile TV keyfinizi devam ettirebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı Star ekranlarınızı yine bomba gibi gelişmelerle hareketlendirecek. Ekranların ritmini tutan şok gelişmeler ve ünlü dünyasına ait haberler ayrıntılı verilerle birlikte seyircilere sunuluyor. Günün magazin gelişmelerini Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu sunumuyla ekranlarınız karşısındayken izleyebilirsiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” canlı yayına başlayacak. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınıza gelen güncel yaşam programı yine farklı kayıp olaylarını ve faili meçhul cinayetleri güçlü muhabir kadrosu ile çözüme kavuşturmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Programın bitiminden sonra yerli iki dizinin yeni bölümleri ekranlara gelecek. 15:30’da sevilen dizi “Beni Affet” yeni bölümüyle gün ortanıza renk katıyor. Aşk ve dram ağırlık olan diziden hemen sonra “Adını Sen koy” dizisinin yeni bölümü başlıyor. 19:00’da ise “Star Haber” bülteni dünya gündemine dair tüm gelişmelerden bilgi sahibi olmanıza yardımcı oluyor. Siyasi, sosyal, spor, eğlence, ekonomi, sağlık ve alışveriş gibi daha pek çok merak ettiğiniz konu karşınıza gelecek.

20:00’da yeni dizi “Hayat Sırları” yepyeni bölümüyle seyirci kitlesiyle tanışıyor. Dizi yıllardır evli olan bir çiftin hayat hikayesini ve herkesten gizledikleri büyük bir sırrı konu alıyor. İnci Kuzgun ve Mustafa evli olan, sıradan bir ilişki yaşayan bir çifttir. Çiftin büyük bir sırrı vardır ve bu sırrı çocuklarından dahi saklarlar. Ancak bu sır artık son demlerindedir. Çünkü bu ailenin hayatına aniden tek gözlü bir adam giriş yapar ve bu adam tüm işleri karıştıracaktır…. İlk bölümüyle heyecan dozunu artıran diziyi seyrederken hikayeyi daha net anlayabileceksiniz.

Haberin Devamı

23:00’da ve 01:30’da yerli iki dizinin tekrar bölümleri ekranlara geliyor. 04:40’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” tekrar bölümüyle yeniden yayın akışında yerini alıyor.