Gazete Vatan Logo

Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 1 Eylül Cuma

Star Tv’nin 1 Eylül Cuma günkü yayın akışı, arefe gününde Aramızda Kalsın adlı dizinin sabah 07.00’de ekrana gelmesi ile başlıyor. Gündüz kuşağı yayın akışı Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin tekrarı ve Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası ile devam ediyor. İstanbullu Gelin adlı yerli dizi tekrarı ile devam eden gündüz kuşağının ardından, haberlerden sonra efsanevi Çarkıfelek yarışması ile ve Kana Kan Hesaplaşma adlı yabancı film ile akşam kuşağı yayınlanacak.

Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 1 Eylül Cuma

Arefe gününde, Star Tv saat sabah 07.00’da yayına komedi dizisi Aramızda Kalsın’ın tekrar bölümü ile başlayacak. 2015 yılında yayın hayatına veda eden dizide, Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Gökçe Bahadır ve Özge Özpirinçci gibi başarılı oyuncular başrol oynuyordu. Dizinin konusu ise Gaziantep’te yaşayan Yadigar’ın iki çocuğu ile birlikte sürdürmeye çalıştığı hayatı. Dizi, arefe gününde güne gülerek başlamak için güzel bir seçim gibi gözüküyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Aramızda Kalsın’ın yayınlanmasının hemen ardından, Hayat Bazen Tatlıdır adlı gençlik komedi dizisi, birçok yaştan izleyiciyi ekrana çekebilecek bir dizi olarak gözüküyor. Dizinin konusu ise, bir özel lisede edebiyat öğretmeni olarak çalışan ve kardeşini de aynı okulda okutan Hayat Öğretmen’in bu özel okulda başına gelenleri kapsıyor. Hayat Sarıyaz isimli öğretmen karakterini güzel ve başarılı oyuncu Birce Akalay, kardeşi Gözde’yi Simay Barlas, okul müdürü rolünü ise sevilen ünlü oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan canlandırıyor.

Haberin Devamı

Gündüz kuşağı, iki komedi dizisi ardından Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası adlı programla devam ediyor. Sabah 09.30 saatinde ekrana gelecek olan programda, Ezgi Sertel program sunucusu olarak Türkiye’yi bölge bölge dolaşarak hem yöresel lezzetlerimizi tanıtıyor, hem de ziyaret edip konuğu olduğu bölge insanları ile keyifli ve sıcak bir sohbet gerçekleştiriyor.

10.30’da ise Star Tv sabah kuşağında İstanbullu Gelin Dizisinin tekrarını izleyebilirsiniz. Başrollerinde başarılı ve ünlü sanatçılarımızdan Özcan Deniz ve ünlü oyuncu Aslı Enver’i izleyebileceğimiz dizide, Salih Bademci ve Fırat Tanış gibi ünlü isimler ve İpek Bilgin ve Hakan Altuner gibi çok kaliteli ve tecrübeli oyuncular da yer alıyor. Dizide ise İstanbul’da yaşayan ve genç yaşta ailesini kaybeden Süreyya’nın hayatı anlatılıyor.

13.00’da ise ekranlara damgasını vurmuş, birçok insanın izlediği, başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç gibi isimlerin paylaştığı Kiralık Aşk’ın tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Kiralık Aşk dizisini takiben ise, Dolunay adlı yerli dizi tekrar bölümü ile 15.45’te ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Saat 18.45 akşam haberi kuşağında ise, ülkemizin en çok sevilen ve en öne çıkan sunucularından Nazlı Çelik ise, doğrudan ödün vermeyen habercilik anlayışı ve kendine has haber sunum tarzı ile ekranlarda olacak.

Star Tv’de saatler 20.00’yi gösterdiğinde ise yıllardır hepimizin severek izlediği yarışma programı Çarkıfelek tabii ki Mehmet Ali Erbil’in başarılı ve eğlendirici sunumu ile ekranlarda olacak.

1 Eylül Cuma günü son olarak, başrolünü efsanevi aktör Jean Claude Van Damme’ın oynadığı yabancı film Kana Kan Hesaplaşma ekranlarda olacak.