Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı

Star TV 1 Ağustos Salı günü yayın akışı yerli dizi Aramızda Kalsın’ın tekrar bölümüyle başlıyor. Yayın akışı gün içerisinde Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programıyla devam ediyor. Yayın akışında Fazilet Hanım ve Kızları, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kiralık Aşk dizilerinin tekrar bölümleri de yer almaktadır. Akşam kuşağına gelindiği zaman Star TV ekranlarının en çok seyredilen dizilerinden Dolunay yeni bölümüyle ekrana geliyor. Heyecan dolu bu bölümü sakın kaçırmayın! 1 Ağustos Salı günü Star TV yayın akışının tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı

06.00’da yerli dizi Aramızda Kalsın’ın tekrar bölümüyle yayın akışı başlıyor. Hemen ardından Aramızda Kalsın’ın bir başka tekrar bölümü ekrana geliyor. Hüsne ve Bahattin arasında yaşanan komik anlara tanık olmak istiyorsanız; Aramızda Kalsın Star TV ekranlarında! Aramızda Kalsın yerli dizisinden sonra Hayat Bazen Tatlıdır dizisi tekrar bölümüyle beraber ekrana geliyor. Hayat Bazen Tatlıdır’ın bu bölümünü seyretmeyenler için bölümün tekrarı yayınlanmaktadır. 09.30’a gelindiği zaman Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programı Star TV’de yayınlanıyor. Ezgi Sertel, Türkiye’yi karış karış gezip yöresel lezzetleri tadıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.30’da akşam kuşağında yeni bölümü yayınlanacak olan Dolunay dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Akşam kuşağına gelmeden önce dizinin bir önceki bölümünde neler olduğunu anımsamak için yayınlanan bu tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Dolunay dizisinin tekrar bölümünden sonra ekrana Kiralık Aşk dizisi geliyor. Elçin Sangu ve Barış Arduç’un başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünde bakın neler oluyor. Kiralık Aşk dizisinin ardından Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin tekrar bölümü geliyor. Fazilet Hanım ve Kızları’nın yaşam mücadelesini konu alan dizinin tekrar bölümünü 15.45’te Star TV ekranlarında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’da yeni bölümü merakla beklenen Dolunay dizisinin yeni bölümü ekrana geliyor. Bu bölümde Ferit ve Nazlı’nın Asuman’ın sırrını öğrenecek mi? Sorusunun yanıtı 20.00’da Star TV ekranlarında sakın kaçırmayın! Dolunay dizisi biter bitmez ekrana bir başka çok izlenen Star TV dizisi Ateş Böceği’nin tekrar bölümü yayınlanıyor. Bu bölümde Cahide ve Handan’ın dikkatini çekenler şaşırtıcı düzeyde…

02.30’da Kardeş Payı tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Üç kardeş yaşadıkları mahallede başlarına gelen komik olaylar Kardeş Payı dizisinde konu alınıyor. Kardeş Payı’nın bölümünde gülmeye doyacaksınız. Kardeş Payı’nın ardından ekrana Aşka Tutsak dizisi tekrar bölümüyle geliyor. Aşka Tutsak dizisinin bu bölümünü kaçırdıysanız, mutlaka izlemelisiniz.

Haberin Devamı