Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Mayıs Çarşamba

09 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınızda olacak. Sevilen dizi, son bölümde yaşananları tekrar bölümü ile bir kez daha ekranlara taşıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Uzaklarda Arama” adlı yerli sinema filmi sizlerle buluşacak. Heyecanlı ve renkli bir akşam sunan filmi seyretmediyseniz izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. Fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız merak ettiğiniz tüm gelişmeleri bu tekrar bölümden öğrenebilirsiniz. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam ediyor. Heyecan dolu kesitler sunan dizi sabahınızı daha renkli hale getirecek. Ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı diğer vazgeçilmezi dizi yayına geçiyor. Sabah saatlerinde dizi keyfi yapmayı sevenlerdenseniz bu renkli dizilerin tekrarlarını izleyebilirsiniz. 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı karşınıza çıkacak. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programda en güncel magazin gelişmelerine yer veriliyor. Ünlü camiasında yaşananları merak ediyorsanız bu heyecan dolu magazin programını sakın kaçırmayın.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlarda dahil olacak. Güncel yaşama dair gelişmelerin ele alındığı programdan yıllar öncesi yaşanmış kayıplardan cinayet olaylarına kadar daha pek çok gelişmeyi takip edebileceksiniz. Ardından 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Heyecan dolu anlar yaşatan dizi ile gün ortanızı renklendirebilirsiniz. Hemen ardından saat 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen diziyi izleyerek mükemmel anlara tanıklık edebileceksiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlara geçiyor. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detayları ile birlikte bu akşam bülteninden takip edebilirsiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan politikaya kadar tüm merak edilen gelişmeler ekranlarınıza geliyor. 20:00’da “Uzaklarda Arama” adlı yerli sinema filmi sizlerle olacak. Sinema filmini izlerken heyecanlı anlara ortak olabilirsiniz.

Ardından 22:30’da “5 Dakkada değişir Bütün İşler” adlı komedi filmi ile yayın devam ediyor. Mükemmel bir akşam geçirmek isterseniz bu iki filmi ailenizle birlikte seyredebilirsiniz. Saat 00:30’da “Uzaklarda Arama”, 02:30’da ise “5 Dakkada Değişir Bütün İşler” adlı iki yerli filmin tekrarı sizlerle olacak. 04:00’da “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yerini alıyor. 05:30’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrarı karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı