Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mart Perşembe

08 Mart Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı sevilen renkli dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen dizinin son bölümünde neler yaşandığını merak ediyorsanız bu tekrar bölümü kesinlikle kaçmaz! Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bittin Sen” adlı TV’de ilk kez yayınlanacak olan sinema filmi sizleri karşılıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mart Perşembe

Sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrarı ile yayın akışı başlıyor. Sevilen dizinin hemen ardından saat 08:30’da “Beni Affet” adlı sabah dizisinin tekrar bölümü yayında bulunacak. Sevilen diziyi, hafta içi her gün Star TV ekranlarınızdan izleyebileceksiniz. 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrarı yayına geçecek. Sevilen iki diziyi, hafta içi her sabah seyredebilirsiniz. 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı canlı magazin programı ile karşılaşabileceksiniz. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programda, gündeme bomba gibi düşen magazinsel pek çok olay masaya yatırılıyor ve konuşulan gelişmeler anlık olarak seyirciye aktarılıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı yayın akışında yerini alacak. Yıllar öncesi gelişmiş kayıplardan, halen araştırmaya açık olan cinayet olaylarına kadar tüm acıklı yaşam öykülerine bu sürükleyici programda tanıklık edebileceksiniz. Programı izlerken hem heyecan dolu anlara rastlayabilecek ve mükemmel bir TV keyfi gerçekleştirebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Ardından da 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Sevilen bu iki fenomen dizide yine heyecan, mutluluk ve hüzün dolu pek çok ana rastlayabileceksiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayına geçiyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, emlaktan spora, hava durumundan siyasete kadar akla gelebilecek tüm konulara dair gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.

20:00’da “Bittin Sen” adlı TV’de ilk kez yayınlanacak olan sinema filmi ile karşılaşacaksınız. Üstelik filmi kaçırırsanız 21:45’de yayına geçecek olan tekrarını izleyebilme şansınız da olacak. 23:30’da “Börü” adlı yeni dizinin tekrar bölümü sevenleri ile bir kez daha buluşuyor. 01:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrarı yayın akışında yerini alacak. 04:00’da ise final olan fenomen dizi “Kara Sevda” tekrar bölümü ile dizi severlerin karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı