Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Eylül Cuma

Star TV’nin birbirinden eğlenceli ve dikkat çekici programlarından oluşan sabah kuşağı, Hanım Köylü adlı komedi dizinsin 07.00’de ekrana gelmesi ile birlikte başlıyor. Hemen sonrasında ise sevilen yemek programı Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası adlı program sizlerle olacak. Daha sonra yayınlanacak iki dizi ise, izleyici ekran başına kilitleyen İstanbullu Gelin ve Kiralık Aşk adlı dizilerin tekrar bölümleri. Akşam kuşağında ise, Star Haber’den sonra Müzede Bir Gece 3 adlı komedi filmi ve Çarkıfelek adlı sevilen yarışma yayınlanacak.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Eylül Cuma

Star TV 8 eylül yayın akışı, Ege’nin en güzel manzarasına sahip kasabalarından biri olan Saklıköy’de çekimleri yapılmış olan Hanım Köylü’nün saat 07.00’de ekrana gelmesi ile başlayacak. Yusuf Çim ve Gülsim Ali İlkgün’ün başrolleri oynadığı dizide Amerika’dan bir şekilde ege’deki köyüne dönmek zorunda kalan birinin yaşadığı zorluklar ve kendisini içinde bulduğu aşk anlatılıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da, Ezgi Sertel’in başarılı sunumu ile birçok yemeği ve yöreyi, insanlarını, kültürünü tanıyabileceğiniz Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası adlı yaşam ve yemek programı tekrar bölümü ile ekranlarda olacak.

10.30’da ise, yeni sezonu ile izleyicileri ile Eylül ayında buluşacak olan, Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in tekrar bölümü yayınlanacak. Dizide, güzel ve başarılı oyuncu Aslı Enver ile ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz başrolleri paylaşan isimler. Dizinin konusu, tek başına ayakta durmaya alışmış gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, görünüşü öyle olsa da karakteri olarak pek modern olmayan bir aileye gelin gitmesi.

Haberin Devamı

13.00’da ise, yayınlandığı dönem büyük bir ilgi ile izlenmiş, başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun oynadığı Kiralık Aşk adlı dizi tekrar bölümü ile yayınlanacak. Dizide, oyun olarak başlayan ancak daha sonra çok büyük bir aşka dönen bir ilişki anlatılıyor.

Star TV’nin yeni programlarından olan Balçiçek İlter ile Olay Yeri’nde, yılların deneyimli sunucusu Balçiçek İlter, birçok kriminal vakayı çözerek insanlara yardımcı olmaya çalışacak.

Saatler 18.45’i gösterdiğinde ise, Türkiye ve Dünya gündemini sarsan tüm olayları en ince ayrıntısına kadar dürüst bir sunum ve habercilik anlayışı ile, Star Haber’de izleyebilirsiniz. Star Haber’in sunucusu sevilen spiker Nazlı Çelik.

Akşam kuşağında ilk olarak, saat 20.00’da Müzede Bir Gece 3 adlı yabancı film yayınlanacak. Dizide, Ben Stiller ve Robin Williams gibi büyük oyuncular rol almış. Stiller ve Williams dışında, Owen Wilson, Dan Stevens ve dünyaca ünlü komedyen Ricky Gervais de filmde oynayan diğer oyunculardan.

Haberin Devamı

Müzede Bir Gece’nin ardından, Star TV Akşam kuşağında son olarak yılların usta sunucu ve oyuncusu Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla Çarkıfelek adlı sevilen yarışma programı ekranlara gelecek.