Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Nisan Cumartesi

07 Nisan Cumartesi gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen renkli diziyi izlerken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı renkli dizinin yeni bölümü sevenleri ile buluşacak. Her karesinde farklı bir heyecan yaşatan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Nisan Cumartesi

Sabah saat 07:00’da “Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışına giriş yapılacak. Heyecan dolu anlar yaşatan diziyi sabahın ilk saatlerinde dostlarınızla birlikte seyredebilirsiniz. Ardından 07:45’de “Olaylar Olaylar” adlı yerli sinema filmi ekranlara dahil olacak. Komedi dolu kesitlerle zenginleştirilen film ile sabahın ilk saatlerinde mükemmel bir sinema keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Star Life” adlı magazin programı yayında yerini alıyor. Magazine dair tüm merak ettiğiniz gelişmeler, hafta sonuna özel bu programda işlenecek. En bomba haberleri, sabah çayınızı yudumlarken programdan tek tek öğrenebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Tülin Şahin ile Moda” adlı renkli moda programını izleyebilme şansı yakalayabileceksiniz. Moda dünyasını meşgul eden tüm güncel kreasyonları bu renkli yayında görebileceksiniz. 13:00’da “İstanbullu Gelin” adlı yerli dizinin yepyeni bölümünü seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Hafta sonuna özel yayına geçen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar fırsatını gözden geçirmeyi unutmayın.

Haberin Devamı

16:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarda yer alacak. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle oluyor. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri tek tek bu bültenden analiz edebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm konu içerikleri ekranlarınızda olacak.

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Dizinin yeni bölümünde eğlence ve heyecan dolu kesitlere denk gelebileceksiniz. 00:15’de “Avlu” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Gerilim ve aksiyon dolu kesitler yaşatan dizi ile geceniz sürükleyici ve heyecanlı geçiyor. 02:45’de “Zombi Hayvanlar” adlı yabancı sinema filmi başlayacak. Cumartesi gecesi sinema keyfi yapmak isterseniz bu filmi kaçırmayın. 04:40’da “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. Fenomen diziyi izlerken gecenizi renkli ve keyif dolu bir atmosfere bürüyebilirsiniz.

Haberin Devamı