Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Haziran Çarşamba

06 Haziran Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Ufak Tefek Cİnayetler” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını etkileyen dizi ile sabahınızı çok daha hareketli hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Recep İvedik 3” adlı komedi dolu yerli sinema filmi ekranlara geçiyor. Her kesitinde bol kahkahalı anlar yaşatan filmi ailenizle birlikte seyrederek güzel bir akşam yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Haziran Çarşamba

Sabah saat 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek güzel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Yerli dizinin tekrarı, hafta içi her gün ekranlar karşısında oluyor. 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Sabaha erken başlayanlardansanız bu iki dizinin tekrarlarını keyif içinde izleyebilirsiniz. 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlara geçiyor. Magazin programından ünlü camiasına ait gelişmeleri takip edebilirsiniz. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan program hafta içi her gün ekranlar karşısına dahil oluyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı yayında yerini alıyor. Gündüz kuşağının bu heyecanlı programında yine yıllar öncesi yaşanmış kayıpları ve cinayet olaylarını takip edebileceksiniz. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Hemen ardından saat 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Ekranlara dahil olan bu iki dizi ile gün ortanızı çok daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni karşınıza çıkıyor. Haber bülteninden sağlık, siyaset, emlak, yaşam ve politika gibi tüm gündem başlıklarına dair gelişmeleri takip edebilirsiniz. 20:00’da “Recep İvedik 3” adlı yerli sinema filmi ile yayın akışı devam ediyor. İftarda sonra komedi dolu bir akşam geçirmek isterseniz bu sinema filmini seyretmeyi unutmayın. 22:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Gece saat 01:00’da “Eğlendirme Dairesi” adlı keyifli bir program daha ekranlara geçiyor.

Saatler 01:45’e geldiğinde, “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı dini program ekranlara dahil olacak. Programın bitiminden sonra saat 03:40’da “Yemekteydik ve Karar Verdim” adlı yerli sinema sizlerle olacak. 05:00’da ise “Güzel Köylü” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı