Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe

05 Nisan Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Son dönemlerin fenomen dizisi olan bu renkli dizinin tekrarı ile sabahınızı daha muhteşem ve renkli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda. Her kesitinde farklı bir aksiyon ve macera yaşatan dizinin yeni bölümünü seyrederken akşamınızı daha heyecanlı hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe

Sabah ilk olarak “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Sevilen diziyi izlerken her karesinde renkli ve keyifli anlar yaşayabileceksiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizi ile yayın akışı devam ediyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini kaçırıyorsanız bu sabah tekrarlarını her gün aynı saatte Star ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Ardından saat 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlıyor. Saatler 11:00’a geldiğinde, “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı sizlerle olacak. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programdan magazin programının en güncel gelişmelerini öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Konuşma havasında geçen yayından magazine dair tüm detayları tek tek öğrenebilir ve sabahınızı daha renkli hale dönüştürebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ile yayın akışı devam ediyor. Hayata dair acıklı hikayeleri ele alan programda, kayıp dosyaları ve faili meçhul cinayet olayları ele alınıyor. Muhabir ekiplerinin ayrıntılı çalışmaları ile tüm bilinmeyen gerçekler su yüzüne çıkıyor. Heyecan dolu kesitler sunan programı hafta içi her gün Star ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Saatler 16:00’a geldiğinde, “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümünü seyredebilirsiniz. Her karesinde heyecan dolu kesitler yaşatan dizi, gününüzü daha renkli bir hale dönüştürecek. 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Sevilen bu iki diziyi izlerken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Gündemin nabzını tutan tüm gelişmeleri ve son dakika haberleri bu bültenden analiz edebilirsiniz. Sağlık, siyaset, yaşam, emlak, piyasa ve hava durumu gibi konu başlıklarına dair gelişmeler sizlerle oluyor.

20:00’da “Avlu” adlı dizinin heyecan dolu yepyeni bölümü ile akşam kuşağına giriş yapabileceksiniz. Her karesinde gerilim ve aksiyon yaşatan diziyi izlerken adeta zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. 23:20’de yerli bir dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. 01:30’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Hemen ardından 04:00’da “Söz” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. 05:50’de ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor.

Haberin Devamı