Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Mayıs Cumartesi

05 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 06:00’da “Öyle Ya da Böyle” adlı sinema filminin tekrarı ile başlıyor. Komedi dolu kesitler sunan film ile güzel bir hafta sonu sabahına başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü yayın akışına dahil olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken mükemmel bir akşam yaşayabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Mayıs Cumartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:00’da “Öyle Ya Da Böyle” adlı film ile güzel bir sinema keyfi yapabileceksiniz. Sabahın ilk saatlerinde başlayan film, komedi ve eğlence dolu bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Ardından 07:00’da “Dolunay” adlı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sabah keyifli vakitler geçirmek isterseniz Star ekranlarının bu sevilen dizisini sakın kaçırmayın. 08:00’da “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Komedi dolu kesitler sunan dizi ile sabahınızı çok daha renkli ve heyecanlı geçirebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Star Life” adlı magazin programı yayın akışına geçiyor. Magazin dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detayları ile birlikte bu programdan takip edebileceksiniz. Ünlülerin aşk hayatından kliplerine, gezdikleri mekanlardan kameralara yakalandıklara anlara kadar her gelişmelerini bu programdan izleyebilirsiniz. 12:00’da “Tülin Şahin ile Moda” adlı eğlence dolu moda yayını başlıyor. 2018 ilkbahar-yaz kreasyonu hakkında yeni bilgilerin sunulduğu programı izlerken keyif ve eğlence dolu anlar geçirebileceksiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız gün ortasında başlayan bu tekrar bölümünü keyifli şekilde izleyerek güzel bir hafta sonu yaşayabilirsiniz. 16:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam ediyor. Sevilen dizinin son bölümünde yaşananları bu tekrar bölümünü izleyerek öğrenebilirsiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasını meşgul eden tüm gelişmelerini detayları ile birlikte bu bültenden izleyebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar tüm konu alanlarını meşgul eden gelişmeler ekranlarınıza geçecek.

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayında olacak. Nefes kesen yeni bölümü ile ekranlara gelen diziyi izlerken mükemmel bir akşama başlangıç yapabileceksiniz. Gecenin devamında ise fenomen dizilerin ve TV programlarının tekrar bölümleri karşınıza çıkıyor. Saatler 00:15’e geldiğinde, “Avlu” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Ardından 02:45’de “Özlem Denizmen’le Kadınca” adlı TV programı tekrar bölümü ile yayına geçiyor. Saat 04:15’de ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrarı karşınızda olacak.

Haberin Devamı