Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe

03 Mayıs Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız sabahın ilk saatlerinde bu tekrarını değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da başlayan “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü ile yayın devam edecek. Polisiye kesitler sunan dizi ile aksiyon ve macera dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın başlıyor. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız sabahları tekrar bölümlerini seyrederek güzel bir TV keyfine tanıklık edebilirsiniz. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Sevilen dizinin tekrar bölümlerini sabahın ilk saatlerinde seyrederek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Sevilen dizilerin tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte Star ekranlarından takip edebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayın akışına geçecek. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programdan magazin dünyasına özgü tüm gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Ünlülerin aşk yaşantısından yaptıkları müzik çekimlerine kadar tüm merak ettiğiniz konular sizlerle oluyor. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı yayında olacak. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar tüm yaşanmış hayat hikayelerine bu programdan tanıklık edebilirsiniz. Hafta içi her gün aynı saatte başlayan yayını izlerken gün ortanızda heyecan dolu anlar yaşayabileceksiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine heyecan ve keyif dolu dakikalar yaşanıyor. Ardından 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümüyle karşılaşabilirsiniz. Hafta içi her gün yayına geçen dizi ile gün ortanıza renklilik katabilirsiniz.

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayında bulunacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detaylı şekilde bu akşam bülteninden öğrenebilirsiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya kadar tüm konu alanlarına özgü gelişmeler tek tek ekranlarınıza gelecek. 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan ve gerilim dolu bir akşam geçirebileceksiniz. 00:15’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. 02:45’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. 05:00’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor.

Haberin Devamı