Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi

02 Haziran Cumartesi gününe ait Star TV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde 06:30’da başlayacak olan “5 Dakkada Değişir Bütün İşler” adlı yerli sinema filminin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen filmi izlerken komedi dolu anlar geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Ekranların sevilen dizisi ile güzel bir hafta sonuna giriş yapabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi

Sabah saat 06:30’da “5 Dakkada Değişir Bütün İşler” adlı yerli sinema filmi yayın akışına geçecek. Sevilen filmi izlerken sabahınızı çok daha hareketli ve renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Ardından 07:00’da “Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Sevilen yerli dizi ile güzel bir sabah keyfine şimdiden hazırlıklı olun. 07:45’de “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Sevilen dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız son bölümdeki gelişmeleri bu tekrar bölümünden seyrederek öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Star Life” adlı magazin programı yayın akışına geçiyor. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, detayları ile birlikte bu magazin programından öğrenebileceksiniz. Ünlü camiasının en güncel gelişmeleri ve yaşananları bu magazin yayınında yerini alıyor. 12:00’da “Avrupa’dan Anadolu’ya” adlı yaşam programı yayın akışına geçecek. Doğal lezzetlerle tanışmanızı mümkün kılan program ile güzel bir gün ortası geçirebileceksiniz.

Haberin Devamı

13:15’de “Söz” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Star ekranlarının renkli dizisi ile hareketli ve aksiyon dolu bir hafta sonu yaşayabilirsiniz. Ardından 16:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında olacak. Sevilen dizinin son bölümünü seyretmediyseniz bu tekrarını izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz.

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısında yerini alıyor. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri öğrenme imkanı elde edeceksiniz. 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara dahil olacak. Star ekranlarının sevilen dizisi, mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılıyor. Ardından 00:15’de “Avlu” adlı yerli dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Gece 01:45’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı sahur programı yayın akışında yer alacak. 03:30’da “Emicem Hospital” adlı yerli sinema filmi ile karşı karşıya kalacaksınız. 05:10’da ise “Güzel Köylü” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı