Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ağustos Cuma

25 Ağustos Cuma günü yayın akışının başlangıcında yerli diziler Aramızda Kalsın ve Hayat Bazen Tatlıdır’ın tekrar bölümleri bulunuyor. Ardından Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programı yayın akışına giriyor. Yayın akışının devamında ise Fazilet Hanım ve Kızları, Kiralık Aşk ve Dolunay yerli dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanıyor. Akşam kuşağına ilk olarak yabancı sinema filmi Demir Yolu Kaplanları yayınlanıyor. Demir Yolu Kaplanları filminden sonra eğlenceli yarışma programı Çarkıfelek yeni bölümüyle sizlerle Star Tv ekranlarında buluşuyor. Akşam kuşağının devamında ise bir başka yabancı sinema filmi Ölüm Makinesi yayınlanıyor. Gece kuşağında da tekrar bölümler yayınlanıyor. 25 Ağustos Cuma günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? -  25 Ağustos Cuma

Star TV 25 Ağustos Cuma günü yayın akışı Aramızda Kalsın yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Bu bölümde Hüsne sinirlerine hakim olamamıştır fakat bu durumdan sonra komik olaylar gelişmeye başlamıştır. Eğlenceli bir tekrar bölümü olan bu bölüm 07.00’da Star TV’de! Aramızda Kalsın’dan hemen sonra Hayat Bazen Tatlıdır yerli dizisi tekrar bölümüyle başlıyor. Hayat Bazen Tatlıdır eğlenceli kadrosuyla tam bir gençlik dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Hayat Bazen Tatlıdır tekrar bölümü 07.30’da Star TV ekranlarında! Ardından ekranların gezgin programı Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası yayınlanıyor. Programda Ezgi Sertel gezip, ekranlara getirdiği yörelerin hem yemeklerini hem de kültürlerini izleyicilere aktarıyor. Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası 09.30’da Star TV’de yayınlanıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.30’da kızları için hayatı pahasına mücadele eden bir annenin hikayesi olan Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanıyor. Ardından aşk çıkmazının devam ettiği Kiralık Aşk yerli dizisi yayın akışına giriyor. Kiralık Aşk’tan hemen sonra yerli dizi Dolunay tekrar bölümüyle yayın akışında 15.45’te yerini alıyor.

Haberin Devamı

18.45’te Star Haber akşam kuşağının açılışını yapıyor. Habere dair ne varsa saat 18.45’te Star Haber’de! Haberlerin ardından yabancı sinema filmi Demiryolu Kaplanları yayınlanıyor. Oyuncuları arasında Jackie Chan, Hiroyuki Ikeuchi, Huang Zitao ve Fan Xu’nun yer aldığı filmde savaş sahneleriyle beraber komik sahneler de yer alıyor. Demir Yolu Kaplanları 20.00’da Star TV ekranlarında!

22.30’da Mehmet Ali Erbil’in eğlenceli sunumuyla Çarkıfelek yayına giriyor. Her bölümünde yarışan farklı yarışmacılar, yarışma boyunca puan toplayarak ödül sahibi oluyorlar. Fakat asıl büyük ödül olan arabayı kim alacağı hiç belli olmuyor. Çarkıfelek’ten sonra yabancı sinema filmi Ölüm Makinesi yayınlanıyor. Bilim kurgu ve gerilim türünde bulunan Ölüm Makinesi, 00.30’da Star TV ekranlarında olacak.

02.15’te tekrar izlemek isteyen veya kaçıranlar için Ölüm Makinesi tekrar yayınlanıyor. Ardından yerli dizi Aşka Tutsak yayın akışında 03.45’te yerini alıyor. Son yayında ise 05.20’de Kaçak Gelinler yerli dizisinin tekrarı yer alıyor.

Haberin Devamı