Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var?

STAR TV’nin 5 Ekim Perşembe gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Bugün programıyla başlıyor. Ardından sevilen dizilerin tekrar bölümleri magazin programı ve ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Siyah İnci’nin yeni bölümü ekranlarda olacak. STAR TV’nin 5 Ekim Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var?

STAR TV’nin 5 Ekim Perşembe gününe ait yayın akışı saat 06.45’te Celal Pir’in sunduğu Bugün programı ile başlıyor. Programda spor, magazin, aktüalite, kültür sanat ve moda dünyasında yaşanan ilgi çekici haberler ile son dakika gelişmeleri yer alıyor. Ardından sevilen dizi Beni Affet, tekrar bölümü ile devam ediyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.45’te Adını Sen Koy adlı dizinin tekrar bölümü gelecek. Dizide kalp spazmı geçiren Salim, hastanede yatmaktadır. Zehra tüm olanlardan kendisinin sorumlu olduğunu düşünür ve babasının başından ayrılmaz. Ömer de hastanede sevdiği kadına eşlik eder. Salim kendine geldiğinde ise hiçbir şey Zehra için aynı kalmayacaktır.

11.00’da magazin programı Duymayan Kalmasın, Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil sunumu ile ekranlara gelecek. Programda günün magazin olayları konuşulacak ve konuklarla tartışılacak.

13.00’da hafta içi her gün yayınlanan Olay Yeri Balçiçek İlter programı yer alacak. Balçiçek İlter ile araştırılmak üzere esrarengiz olaylar masaya yatırılacak. Ulaşılamayan ipuçları, kanıtlar su yüzüne çıkacak.

Haberin Devamı

15.30’da yeni bölümüyle Beni Affet dizisi, ardından da 17.15’te Adını Sen Koy dizisi ekrana gelecek.

19.00’da STAR Ana Haber başlayacak. Siyasetten sıcak gelişmelere, sağlıktan ekonomiye kadar pek çok konuda Türkiye ve dünya gündeminden haberler ekranda olacak.

20.00’da yeni dizi Siyah İnci ikinci bölümüyle yer alacak. Dizide Vural’ın Hazal’a yaptıklarından Kenan’ın haberi yoktur. Aziz’i korumak için önüne atıldığında da merminin hedefi olmuştur. Hazal’ın omuzlarına ise sevdiği adamın onurunu ve hayatını kurtarma yükü biner. Hazal için Kenan’ın gözlerine baka baka ayrılmak ölümden beterdir fakat Hazal çaresizdir.

23.00’da Siyah İnci’nin ikinci bölümünün tekrarı başlayacak. Ardından gece saat 01.15’te ise yerli sinema filmi Kafes ekranlarda olacak. Filmde, 12 Eylül darbe döneminde cezaevinde işkencelere maruz kalan gençlerin hayatı ele alınıyor. Film, o dönemin Türkiye’sine ait siyasal ve sosyal hayatı anlatıyor.