Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bu akşam neler var?

Star Tv’nin sevilen dizilerinden biri olan Kara Sevda’nın 62. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde diziyi takip eden kişileri bir sürpriz bekliyor. Yeni bir isim ile birlikte kadrosunu genişleten Kara Sevda dizisi yepyeni bir karakter ile yoluna devam ediyor. Ünlü oyuncu Gizem Karaca’nın komiser rolünü oynayacağı belirtildi. Gizem Karaca’nın hayat vereceği karakterin adı ise Mercan. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Star TV yayın akışında bu akşam neler var?

Kara Sevda’nın 62. Bölümünde yepyeni gelişmeler var. Geçtiğimiz bölümde Kemal ve Nihan’ın yatak odasında karşılaşmış oldukları şok manzaranın ardından eve polis ekipleri gelir. Ahu’nun öldürülmüş olma ihtimalini düşünen ve bu sebeple olay yerine gelen Komiser, Mercan adında bir kadındır. Kendisini tanıttıktan sonra Nihan, Kemal’e “Hiç tekin değil” diye uyarıda bulunur. Komiser Mercan, evdeki bıçağın eksik olduğunu söyleyerek Kemal’den şüphelendiğini belirtir. Kemal, “Benden mi şüpheleniyorsunuz?” diye sorarken, Komiser Mercan, “Tabii ki şüpheliler arasındasınız.” Şeklinde cevap verir. Nihan ise komiserden şüphe duymaya devam etmektedir.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Kemal ve Nihan’ ın gerçeklerle arasında duran kapı, Tarık’ın bıçak sırtında ilerlemekte olan kaderi için son şans olur. Fakat Kemal’in de pes etmeye niyeti olmadığı ortadadır. Gerçekler net bir şekilde belirene dek Ozan’ın katiline giden yolu sabırlı bir şekilde sonuna kadar takip edecektir.

Nihan2ın yapmış olduğu kazaya dair izler, Asu’ya kadar uzanmaktadır. Böylece Emir ve Asu karşı karşıya gelecektir. İki kardeş arasında oynanan pokerde Emir’in eli oldukça güçlüdür.

Haberin Devamı

Nihan’ın kazası ve Ozan’ın ölümü ile alakalı olarak Gürcan’ın sahip olduğu rol oldukça anahtar bir roldür. Ezeli düşmanı Kemal ile Emir arasındaki bayrak yarışını körükleyen Gürcan’ın kaçışı, Asu’nun aleyhine olmuştur.

Kemal Gürcan’a ulaşabilmek adına Asu ile baş başa kalmak üzere bir plan tasarlar. Bu planı her an takip eden Nihan için zaman oldukça yavaş akacaktır. Fakat Nihan da bu planın altında kalmayarak, Kemal’e vereceği cevabı hazırlamaya koyulur.

Asu, Tufan ile birlikte Emir’in tuzağına düşmüştür. Kurtulmak için ise bir mucizeye ihtiyacı olacaktır. Asu’nun beklediği bu mucize ise Nihan’ı neredeyse ölümüne neden olacak trafik kazasıyla ilgili gerçeklere yaklaştıracaktır.

Kemal, Gürkan’a adım adım yaklaşırken, Ozan’ın ölümünün ardında yatan gerçeklerin önüne Emir geçecektir. Fakat Emir dahi bu yolun önünü kapatabilmek için yeterli olamayacaktır.

Haberin Devamı

Asu’nun önünde duran tüm kapılar kapanırken, oyunlar sona ermek üzeredir. Hikâyenin sonunda ölüm ya da hapis yatmaktadır.