Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında 11 Nisan akşamı neler var?

Anne dizisinin 23. Bölüm fragmanı yayınlandı! Sinan Zeynep’e Turna’nın yaşadığını söyleyebilecek mi? Star TV'nin sevilen dizisi Anne’nin bu sezon biteceği konuşulurken serüven kaldığı yerden devam ediyor! İşte yeni bölüme dair detaylar…

Star TV yayın akışında 11 Nisan akşamı neler var?

Star TV’nin vazgeçilmez dizilerinden biri haline gelen Anne dizisinin 23. Bölümüne dair bilgiler gün yüzüne çıktı.

Star TV’nin sevilen dizisi Anne 11 Nisan Salı akşamı Star TV ekranlarında olacak! Sakın kaçırmayın!

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

ANNE YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeynep, Cahide ve Sinan Turna konusunu konuşurken içeri dalacaktır. Fakat Sinan ve Cahide konuyu geçiştirir ve duyduğu sözlerden şüphe duyan Zeynep’e yakalanmaktan kurtulurlar. Fakat Sinan, Zeynep’e karşı daha fazla yalan söylemek istemez. Bunun farkında olan Cahide onun susması için elinden geleni yapar.

Zeynep’i Zeliş ile birlikte gören Turna ise hayal kırıklığına uğramıştır. Hasan’a ablalık etmeye devam eden Turna’nın tek tesellisi kardeşidir. Şule ve Cengiz eve neşeli bir şekilde gelirken Turna buna anlam veremez. Şule şarkıcılığa başlamıştır. Zeynep’le konuşması için Sinan’a Turna’nın yaşadığını söyleyen Gönül’ün içi hiç rahat olmasa da beklemeye ve diğer yandan da Turna’yı göz etmeye devam etmektedir.

Haberin Devamı

Cengiz ve Şule gittikten sonra bir kez daha kardeşiyle baş başa kalan Turna’ya Gönül yardım eli uzatır. Yaşadıkları yüzünden artık dayanamayan Gönül, Turna’nın karşısına çıkar. Artık Turna, Sakar Teyzesine kavuşmuştur. Zeliş’e verdiği sözü tutan Zeynep, Gönül’ün ortadan kaybolup durmasından şüphelenmeye başlamıştır.

Cengiz ve Şule, pavyona benzemeyen bu farklı hayata alışmaya çalışır. Bu sırada Şule’nin patronunun gözeri ikilinin üzerindedir. Özellikle Cengiz’in geçmiş vukuatları devam edecek gibi gözükmektedir.

Gamze’nin hayatına beklenmedik biri adım atar. Duru ise oldukça üzgündür. Evlenme teklifini reddeden Ali ile kavga eden Duru kendini kaybetmenin eşiğine gelmiştir. Her şeyden habersiz olan Zeynep’i bir an olsun aklından çıkarmayan Sinan ise büyük bir ikilem içinde olsa da zor bir karar vererek Zeynep ile konuşmaya karar vermiştir. Fakat Sinan’ın gerçeği açıklama düşüncesini oldukça acı bir haber bozacaktır. Tüm aile bu gelişmeyle sarsılacaktır. Olanlar karşısında öfkeli gözler Ali’nin üzerine çevrilir. Olaylar sebebiyle Zeynep, Turna’nın yaşadığını öğrenemez.

Haberin Devamı

Fakat Gönül’ün yapmış olduğu gizli konuşmaya şahit olan Gönül Hanım, onun peşine takılır ve Zeynep’i gittiği yerde hayatının en büyük sürprizi beklemektedir.

ANNE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Uzun zaman sonra gördüğü ve özlem duyduğu annesinin yanına gitmeyen Turna, ona çok kırılmıştır. Uzaklara gideceğini söylemesine rağmen gitmeden, Turna’yı bir kez olsun aramadan, kendi yoluna bakmıştır.

Oysa Zeynep, Turna’yı hiçbir zaman unutamamıştır. Onu öldü bildiği ve acısını dindirmek istediği için evlat edinmek istese de bu iş hiç de kolay olmayacaktır. Daha önce Zeynep’in çocuk kaçırmasıyla ilgili bir haberi duyduğunu söyleyen çalışan işleri karıştırır ve tüm bunlar olurken

Zeynep’in aklına bir şüphe düşer. Zeynep hamile midir?

Turna’nın hayatta olduğunu duyan Gönül, küçük kızın peşini bırakmaz. Turna’nın ne kadar büyük zorluklar içinde yaşadığını görünce onun karşısına çıkmasa da gizlice yardım etmeye çalışır. Bu yardımlar Turna’nın kafasını karıştırmıştır.

Haberin Devamı

Duru, Ali’nin Zeynep’i sevdiğinden emin olmuştur. Ne kadar üzülse de yeni yaşına yeni kararlar alarak girmeyi kafasına koyar. Bunalımlı halinden bir çırpıda sıyrılan Duru, herkesi şaşırtacak bir hamle yapacakken bunu gizlemeye daha çalışmaz.

Cengiz ve Şule, patronla ettikleri kavganın ardından işsiz kalır. Bu gerilimli süreç içinde Cahide’de onları kurtarmak için bir yol arar. Sıkıntılı hallerini fırsat bilerek onlara bir teklif yapar. Oysa asıl amacı Turna’yı onlarla birlikte İstanbul’a göndermek ve Zeynep’in yoluna çıkmalarını engellemektir.

Yaşadığını öğrendiği andan beri ne zaman başı sıkışsa aklına Zeynep gelen Turna, onun karşısına çıkmak istediği anda öyle bir şey görür ki dünyası başına yıkılır. Zeynep’in ise onun yaşadığını öğrenmesi an meselesidir.