Gazete Vatan Logo

Star Tv de bu akşam neler var? - Anne 22. bölümde neler olacak?

Star TV’nin en sevilen dizilerinden biri olan Anne, 22. Bölüm fragmanıyla izleyenleri meraka sürüklüyor! Turna’nın yaşadığını öğrenen Gönül Anne, bildiklerinden Zeynep’e bahsedecek mi? Yeni bölümde Anne dizisi takipçilerini neler bekliyor? Yeni bölümle ilgili tüm detaylar haberimizin devamında…

Star Tv de bu akşam neler var? - Anne 22. bölümde neler olacak?

Birbirinden habersiz bir şekilde hayatlarını sürdüren Turna ve Zeynep birbirlerine özlem duymaya devam etmektedir. Sinan ile çocuk hayalleri kurmaya devam eden Zeynep bir yandayken, küçük kardeşinin bakımını üstlenen Turna diğer tarafta hayatını sürdürür. Gönül anne ise Turna’nın yaşadığını öğrenmiştir. Turna’nın yaşadığını Zeynep’e söylemek isteyen Gönül Hanım, Cahide Hanım tarafından engellenir.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Anne dizisinin 22. Bölümüne ait olan 2. Fragmanda Gönül Hanım, Turna’nın yaşadığını öğrendikten sonra onu yaşadığı yerde görmek isteyerek Turna’ya belli etmeden onu izler. Kardeşinin bakımını üstlendiği ve zor zamanlar geçirdiğini gördüğü Turna için çok endişelenir. Bunun üzerine de gerçekleri daha fazla saklayamayan Gönül Anne, Turna’nın yaşadığını Zeynep’e olmasa da Sinan’a anlatır.

Diğer yandan Zeynep, Turna’ya olan özleminden Gönül Hanım’a bahseder. İlerleyen dakikalarda ise Zeynep bir başka çocukla ilgilenirken Turna tarafından görülür. Turna ise Zeynep’i gördükten sonra elindeki çiçeği düşürerek kaçar. Peki ya Zeynep, Turna’yı görecek mi? Sinan, Gönül Hanım’a ne tepki verecek? Hepsi ve daha fazlası 4 Nisan Salı akşamı Star TV’de saat 20.00’de sizleri bekliyor!

Haberin Devamı

ANNE DİZİSİNİN 21. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Turna ve Zeynep’in Yaşama Tutunma Mücadeleleri

Zeynep’in geçirdiği trafik kazasının üzerinden 18 ay geçer. Bu hem Zeynep hem de etrafındaki kişilerin hayatında birçok ciddi değişikliğe yol açacak kadar uzun bir süredir.

Kazanın ardından girmiş olduğu komadan uyanan Zeynep, Turna’nın bir kazada öldüğü haberini alır. Bu haberle neye uğradığını şaşıran Zeynep, önce yaralarını sarmayı daha sonra da hayatına devam etmeyi öğrenir. Hem kazadan sonra koma süreci hem de hastanenin ardından geçen zor günlerde onu bir an bile yalnız bırakmayan Sinan ile evlenen Zeynep, Ali’nin çalıştığı gazetede işe başladıktan sonra önemli bir konuma dahi gelmiştir.

Turna, Kardeşi Ahmet ile Yeni Sorumluluk Üstlenecek

Zeynep’in ölü olduğunu düşündüğü Turna için, hayat İstanbul’un bir başka köşesinde devam eder. Zeynep’in kendisini terk ettiğini düşünen Turna’nın ise hayatında çok önemli bir değişiklik meydana gelmiştir. Artık neredeyse bir yaşında olan bir kardeşi vardır. Turna yokluklar içinde kardeşine annelik etmeye çalışırken, Zeynep Turna’nın hayatta olduğundan habersiz bir şekilde hayatını sürdürmeye çalışır.

Haberin Devamı

Ahmet’in dünyaya gelmesi ne Cengiz’i ne de Şule’yi etkilemiştir. Onlar hâlâ iki çocuğa da annelik ve babalık yapmaktan oldukça uzaktır. İkisi de pavyon köşelerinde eski hayatlarına devam ederler. Fakat artık onların da hayat koşulları değişikliğe uğramak üzeredir. Şule’nin önünde vermesi gereken önemli bir karar vardır.

Gönül Gerçeklerden Zeynep’e Bahsedecek Mi?

Zeynep ve Turna birbirlerinden habersiz bir şekilde hayatlarına devam ederlerken Gönül, Turna’nın hayatta olduğu öğrenince her şey alt üst olur. Gönül kendilerine Turna’nın öldüğü yalanını söyleyenin kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Fakat işi ve evliliği yolunda giden ve hayatını en nihayetinde bir düzene oturtmuş olan Zeynep’e, Turna’nın hayatta olup olmadığını söyleme konusunda derin düşüncelere dalıp gider.

Haberin Devamı