Gazete Vatan Logo
Magazin Star olduğunu bilmiyordum

Star olduğunu bilmiyordum

‘İstanbul Kırmızı’ filminin basın toplantısında konuşan yönetmen Ferzan Özpetek, “Bu benim ilk Türk filmim. Kadroyu bir araya getirirken şanslıydım, çünkü cahildim. Bu kadar büyük yıldız olduklarını bilmiyordum” dedi

Star olduğunu bilmiyordum

Yönetmen Ferzan Özpetek’in yeni filmi ‘İstanbul Kırmızısı’nın basın toplantası, oyuncular Nejat İşler, Halit Ergenç, Mehmet Günsür ve Tuba Büyüküstün’ün katılımıyla önceki gün Büyükada Splendid Palace Otel’de gerçekleşti. İlk kez Türk filmi yaptığı için çok heyecanlı olduğunu belirten Özpetek, bu güçlü kadroyu nasıl oluşturduğu sorularına şu yanıtı verdi:

“Kadroyu oluştururken şanslıydım, çünkü cahildim. Yurt dışında yaşadığımdan, çok hakim değildim buradaki oyunculara. Mesela Tuba’nın meşhur olduğunu biliyordum ama böyle bir star olduğunu bilmiyordum. Mehmet ile 20 yıl önce ‘Hamam’ filminde çalışmıştık. Bir masada ondan bahsedilirken kızlar çığlık atınca ne kadar ünlü olduğunu anladım.”

Her zamanki gibi kafası karışık biri

Geçirdiği hastalık sonrası 3 yıllık aradan sonra bu filmle setlere dönen Nejat İşler, “Kafası karışık birini oynuyorum, her zamanki gibi yani. Değişik” dedi.