Gazete Vatan Logo

SSK ve Bağ-Kur hizmetlerine ait güncel bilgileri internetten sorgulayın!

Sigorta mükellefleri artık güncel sigorta bilgileri için internette SSK Bağkur sorgulama yapabiliyor. SSK Bağkur sorgulama işlemi ile güncel SSK-Bağkur hizmet bilgisi internetten alınabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) online SSK Bağkur sorgulama işlemi e-Devlet Kapısından yapılabiliyor.

SSK ve Bağ-Kur hizmetlerine ait güncel bilgileri internetten sorgulayın!

21.yüzyıl dünyasında internet altyapısı son derece yoğun ve sık bir şekilde dünyanın her yerinde toplumların önemli bir kesimi tarafından kullanılıyor. Günümüz modern yüzyıl teknolojisini son derece etkin bir şekilde 10 yılı aşkın süredir kullanmakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun elektronik ortam üzerinde yer alan e-SGK ağı uygulamaları sigorta mükelleflerinin SSK Bağkur sorgulama gibi tüm sigorta ve emeklilik işlemlerini internet avantajlarından yararlanarak gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüz modern yüzyıl teknolojilerini oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanmakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılmış olan e-SGK ağı uygulamaları Türkiye’de sigorta mükelleflerine ve sigorta emeklilerine kurum bünyesinde gerçekleştirecekleri tüm sigorta ve emeklilik işlemlerinde internet fırsatlarından yararlanarak daha kolay ve daha hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilmeleri sağlanıyor. Türkiye’de özel sektör alanında çalışarak Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefi olan ve aynı zaman kendi nam ve adına çalışarak Bağkur sigorta mükellefi olan tüm sigorta mükelleflerinin en güncel sigorta hizmet dökümlerini internet kolaylığında öğrenebilmelerinin sağlanabilmesi amacı ile internet ortamı üzerinde online SSK Bağkur sorgulama hizmeti sunulmaya başlandı.

Haberin Devamı

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamaları ile birlikte internet ortamı üzerinden gerçekleştirilebilmekte olan online SSK Bağkur sorgulama işlemi günümüzde tüm Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefleri ve Bağkur sigorta mükellefleri tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından internet ortamı üzerinde hizmete açılan e-SGK ağı uygulamaları ile birlikte internet üzerinde Sosyal Sigortalar Kurumu mükelleflerinin ve Bağkur sigorta mükelleflerinin en güncel sigorta hizmet dökümlerini online SSK Bağkur sorgulama işlemi ile sadece dakikalar içerisinde öğrenebilmeleri sağlanıyor. Modern yüzyıl Türkiye’sinde internet altyapısını yaşamının her alanında etkin biçimde kullanan SSK ve Bağkur sigorta mükellefleri, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet hizmetleri öncesinde gerçekleştireceği işlemleri için neredeyse mesai saatinin tamamını kuyruk sırasında bekleyerek harcamak durumunda kalıyor ve gereksiz, yoğun evrak işlemleri ile boğuşarak gerçekleştirebilmek durumunda kalıyordu.

Haberin Devamı

Ancak Sosyal Güvenlik Kurumu’nun elektronik ortam üzerindeki e-SGK ağı uygulamaları ile birlikte SSK Bağkur sorgulama işlemleri internet ortamı üzerinden sadece dakikalar içerisinde tüm SSK ve Bağkur sigorta mükellefleri tarafından gerçekleştirilebiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet ortamı üzerinde yer alan her bir e-SGK ağı uygulaması sanal devlet portalı e-Devlet Kapısı üzerinden kullanılabiliyor. İnternete erişim sağlanabilen her noktadan kullanılabilmekte olan e-Devlet Kapısı üzerinde SSK ve Bağkur sigortalısı tarafından SSK Bağkur sorgulama işleminin gerçekleştirilebilmesi için öncelikli olarak eDevlet kimlik doğrulaması yapmaları gerekiyor. E-Devlet sisteme giriş ekranı üzerinden gerçekleştirilebilen kimlik doğrulamasından sonra SSK Bağkur sorgulama işlemi için ‘e-hizmetler’ kategorisindeki Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamaları içerisinde SSK hizmet bilgisi için ‘4A hizmet bilgisi’, Bağkur sigorta hizmet bilgisi için ‘4B hizmet bilgisi’ ekranının kullanılması gerekliliği bulunuyor.

Haberin Devamı