Gazete Vatan Logo

SSK ve Bağ-Kur hizmet sorgulamaları şifresiz yapılıyor mu?

Sosyal Güvenlik Kurumu e-SGK uygulamaları ile internette SSK Bağkur sorgulama işlem dönemi başladı. SSK ve Bağkur sigortalısının güncel sigorta dökümlerini artık internetten alabilmelerini de sağlayan SSK Bağkur sorgulama hizmeti yoğun ilgi görüyor. İnternette SSK Bağkur sorgulama işleminin en önemli avantajı günün her saatinde güncel sigorta bilgilerinin alınabiliyor olmasıdır.

SSK ve Bağ-Kur hizmet sorgulamaları şifresiz yapılıyor mu?

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun modern teknoloji çağına entegrasyon çalışmaları kapsamında artık sigorta hizmetlerinde mükelleflerine dijital hizmetler sunuyor olması işleyiş yönünden çok önemli olumlu etkilerden yararlanabilme şansı veriyor. Elektronik ortam üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun her bir dijital hizmet uygulaması sigorta mükelleflerine yapacakları işlemlerde çok önemli kolaylıklar sağlıyor. Özellikle de Türkiye’de milyonlarca Sosyal Sigortalar Kurumu sigortası mükellefi ve Bağkur sigortası mükellefleri en güncel sigorta hizmet dökümü bilgilerine ulaşabilmek için sanal ortam üzerinde yer alan SSK Bağkur sorgulama online işlem uygulamasından yararlanıyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ DETAYLARI İÇİNTIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

SSK sigortası mükelleflerini ve Bağkur sigortası mükelleflerini güncel sigorta hizmet dökümü bilgilerini alabilmek için günün büyük bir bölümünden geri kalmak durumunda bırakılmasının önüne geçilmesini sağlayan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun dijital hizmetleri ile birlikte internette SSK Bağkur sorgulama dönemi başladı. Tüm SSK sigortası mükellefleri ve Bağkur sigortası mükellefleri tarafından rahatlıkla ücretsiz olarak kullanılabilen bu dijital hizmet uygulamaları üzerinden hem SSK hizmet dökümü hem de Bağkur hizmet dökümü bilgilerinin en güncel ayrıntılarına ulaşabilme şansına sahip olabiliyor. Elektronik ortam üzerinde oluşturmuş olduğu dijital SGK hizmet uygulamaları ile Türkiye’de internet altyapısını en aktif şekilde kullanan devlet kurumu pozisyonuna ulaşan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK uygulamaları ile hem SSK hem de Bağkur sigorta işlemleri daha hızlı ve daha kolay şekilde tamamlanabiliyor.

Haberin Devamı

Sağladığı önemli kolaylıklar ve avantajlar dolayısı ile de modern yüzyılda SSK ve Bağkur sigortası mükellefleri tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu’nun il ve ilçelerdeki müdürlükleri yerine elektronik ortam üzerinde yer alan dijital hizmet uygulamaları SSK Bağkur sorgulama işlemleri için daha yoğun şekilde tercih edilmeye başlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun dijital hizmet uygulamaları ile sadece dakikalar içerisinde en güncel sigorta bilgilerini internet kolaylığında öğrenebilme şansına sahip olunabildiği gibi aynı zamanda da elektronik ortam üzerinden pek çok sigortalılık işlemini de sadece dakikalar içersinde tamamlayabilme şansına sahip olunabiliyor.

Haberin Devamı

Sigorta mükellefleri internet üzerinden SSK Bağkur sorgulama işlemi sayesinde sigorta ilk işe giriş, sigorta müstahaklık durumu, sigorta prim gün sayısı, sigorta hizmet süresi ve daha pek çok sigorta bilgisinin ayrıntılı ve güncel dökümlerine ulaşabilme şansını yakalıyor. Bu yüzden de en güncel sigorta bilgilerini öğrenebilmek için Sosyal Güvenlik Kurumu’nun il ve ilçelerde hizmet veren müdürlüklerine gitmek ve burada saatler sürebilecek sıra bekleme çilesine SSK Bağkur sorgulama gibi aslında oldukça basit olan bir işlem için katlanmak durumunda kalmıyor. Özellikle de internet erişiminin sağlanabildiği her yerden ve günün her saatinde internet üzerindeki Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK portalı uygulamalarını veya e-Devlet portalı uygulamalarını kullanarak SSK Bağkur sorgulama işlemini gerçekleştirerek, en güncel sigorta hizmet dökümü bilgilerini internet kolaylığında dakikalar içerisinde alabilme şansını yakalıyor.

Haberin Devamı