Gazete Vatan Logo

SSK Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SGK Hizmet Dökümü Alma

SSK sorgulama ile SGK hizmet dökümü bilgilerine online olarak ulaşabilirsiniz. E devlet SSKsorgulama sayfasından SGK hizmet dökümü alma detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Sosyal Güvenlik Kurumu sigortalı hizmet bilgilerini online olarak sunmaktadır. Tüm sigortalılar SGK hizmet dökümü bilgilerine esgm SGK bağlantısı üzerinden sadece TC kimlik numarası ve kimlik bilgileri ile ulaşabilmekteydiler. Ancak Sosyal Güvenlik Kurumu esgm bağlantısını bir süredir devre dışı bırakarak iyileştirme bakımına almıştır. Bu sebepten dolayı SSK sorgulama hizmetleri e devlet sistemi üzerinden verilmektedir. E devlet şifresi ile sigortalılar SGK hizmet dökümü bilgilerini görüntüleyebilmektedirler.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

E DEVLET GİRİŞİ

SSK Sorgulama

E devlet kapısı aracılığı ileSGK hizmet dökümü bağlantılarını kullanarak SSK sorgulama yapabilirsiniz. SGK sigortalı hizmet dökümü üzerinde gün bilgisi de yer aldığı için ayrı olarak SSK sorgulama yapmadan direk hizmetdökümünüz üzerinden bilgi sağlayabilirsiniz. SSK sorgulama bu bakımdan oldukça kısa süre içerisinde yapılarak bilgi alınabilmektedir.

SGK Hizmet Dökümü Sorgulama

SGK hizmet dökümü sorgulama hizmetleri ile birlikte gün başta olmak üzere kişilerin tüm sigortası için bilgi alması mümkündür. Bu sayede kurulara hiçbir şekilde gitmenize gerek yoktur. Önceki dönmelerde vatandaşların kurumlar üzerinden ya da online olsa da kısıtlı bir şekilde ulaşabildiği sigorta bilgileri, SSK sorgulama ile birlikte çok daha kolay bir hal almıştır.

Haberin Devamı

Sigorta başlangıç tarihi, SSK işe giriş ve çıkış tarihleri gibi tüm detaylar, online hizmetler sayesinde vatandaşların kullanımına sunulmuştur. Üstelik SGK tarafından ne zaman emekli olurum ya da emekli maaşı hesaplama gibi hizmetlerdenyararlanırken gerekli olan sigorta ve prim bilgileri için de SGK hizmet dökümü sorgulama yapılaması gerekebilmektedir. Tüm bu durumlar için sizler de haberde belirtildiği gibi SGK hizmet dökümü sorgulama yapabilirsiniz. Edevlet sayesinde SGK’nın hizmetleri sadece e devlet kapısı ile ulaşılabilir durumadır. Bu nedenle E SGM hizmet ekranı tekrar açılana kadar e devlet kapısı girişi yaparak SGK menüsü altında bulunan hizmetler arasından seçim yapmanız gerekir. Bunun yanında e devlet girişiyaptıktan sonra sadece SGK için değil, diğer e devlet hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüm hizmetler ücretsiz olarak sunulduğu gibi kişilerin e devlet kapısı için üyelik oluşturması gerekmektedir. Üyelik oluşturmak için ise tek gerekli olan T.C. vatandaşı olmak ile birlikte PTTüzerinden e devlet kapısı şifresininalınmasıdır. Bu şartları sağladıktan sonra siz de e devlet kapısı için üyeliğinizi oluşturabilir ve üyelik ile birlikte siteden yararlanabilirsiniz.