Gazete Vatan Logo

SSK Sigorta Sorgulama İle SGK Hizmet Gün Hesaplama İşlemleri

SSK sigorta sorgulama hizmetleri arasında pek çok seçenek bulunmaktadır. SSK sigorta sorgulama hizmetleri ile SSK gün sorgulama ve hizmet dökümü alabilirsiniz. Sigorta sorgulama detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Vatandaşların çalıştığı süre boyunca sosyal güvencesi SGK tarafından sağlanmaktadır. Bu bakımdan kişilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve emeklilik hakkı alması için sigorta primlerinin düzenli bir şekilde ödenmesi gerekmektedir. Düzenli bir şekilde ödenen sigorta primi sayesinde hem güvenceden yararlanabilir hem de en erken tarihte emekli olma şansına sahip olabilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

SSK GÜN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SSK SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SSK PRİM SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SGK Hizmetleri

Vatandaşların tüm bu avantajlara sahip olması adına, sigorta hizmeti sunan SGK kişilerin online olarak bilgi alabilmesi için SSK sorgulama hizmetlerini internet üzerine de taşımış durumdadır. Bu bakımdan istediğiniz zaman hizmetlerden yararlanabilir ve SSK sigorta sorgulama yapabilirsiniz. SGK tarafından E SGM hizmet ekranı üzerinden uzun yıllardan beri vatandaşlara SSK sigorta sorgulama hizmeti verilmektedir. Sigorta konusunda öğrenebileceğiniz tüm bilgilerin yer aldığı portal, daha iyi hizmet vermek için bakıma alındığı için şu an kullanılması mümkün değildir. Bu nedenle kişilerin sigorta sorgulama işlemlerini yapabilmesi için E SGM hizmet ekranı dışında diğer portalları tercih etmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

E Devlet Kapısı Sigorta Sorgulama

E SGM bakımda olduğu için SSK hizmet dökümü almak ya da sigorta sorgulama yapmak için e devlet kapısı üzerinden bilgi almanız gerekmektedir. E devlet kapısı üzerinden bilgi almak için vatandaşların ilk olarak sisteme giriş yapması gerekmektedir. Sisteme giriş yaptıktan sonra ise profiliniz üzerinden tüm hizmetlerden yararlanmanız mümkün olacağı gibi SSK sigorta sorgulama ve SSK hizmet dökümü alma gibi işlemleri de yapabilirsiniz. E devlet kapısı üzerinden yapacağınız tüm sigorta işlemleri Sosyal Güvenlik Kurumu menüsü altında toplanmıştır.

Cepten Sigorta Sorgulama

İnternetüzerinden işlem yapmak istemeyenlerin cep telefonları üzerinden de SSK sigorta sorgulama ve SSK hizmet dökümü alma gibi imkaı bulunmaktadır. Böylece istediğiniz zaman telefonunuz üzerinden daha kolay ve daha kısa süre içerisinde sigorta sorgulama yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

SSK hizmet dökümü gibi detaylı hizmetlere cep telefonunuz üzerinden erişim sağlamak için ilk olarak telefonunuzun işletim sistemine uygun e devlet kapısı uygulamasını indirip kurmanız gerekmektedir. İlgiliuygulamayıtelefonunuza kurduktan sonra ise uygulamaya giriş yaparak devlet hizmetlerine erişim sağlamanız gerekmektedir. Ardından telefon üzerinden de devlet kapısı kullanımı aynı şekildedir. İstediğiniz hizmeti seçmeniz yeterlidir ve SSK hizmet döküm gibi bağlantılara tıkladığınızda ekranda direk hizmet dökümünüz yer alacaktır. Bu bakımdan bilgi almak ve cep telefonu üzerinden işlem yapmak da oldukça kolaydır. Devlet kapısına kendi bilgileriniz ile girişyaptığınız için tüm uygulamalara tıkladığınızda direk sizin adınıza olan hesap görüntülenecek ve urum bilgisi verilecektir. Bu bakımdanhizmetler için tekrar bilgi girmenize gerek yoktur.