Gazete Vatan Logo

SSK Sigorta Hizmet Gün Sorgulama Ve SGK Borç Sorgulama Ekranı

SSK sigorta sorgulama yaparak, sigortası olan kişiler sigorta hizmet dökümü alabilmektedir. Haberimizdeki adımları takip ederek SSK sigorta sorgulama, sigorta hizmet dökümü alma ve sigorta bilgi sorgulama işlemleriniz sizler de yapabilirsiniz.

Sigortası olan kişiler, çalıştıkları kurum tarafından sigortalarının ödenip ödenmediğini, sigortalarının aktif olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilmektedir. Bunun için Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından oluşturulan servislerden yararlanılması yeterli olacaktır. Bu konuda bilgi almak ve ya nasıl SSK sigorta sorgulama yapacağınızı öğrenmek için haberimizdeki adımları takip etmeniz sizlere kolaylık sağlayacaktır.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA


SSK SORGULAMA


GSS BORÇ SORGULAMA

Sigorta konusunda internet üzerinden alabileceğiniz pek çok hizmet bulunmaktadır. Öyle ki bu sayede internet üzerinden alacağınız hizmetler sayesinde Sosyal Güvenlik Kurumu’na gitmenize gerek kalmadan istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz anda sigortanız ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

SSK sigorta sorgulama

SSK sigorta sorgulama yapmak için E-SGM ekranına giriş yapılması gerekmektedir. E-SGM ekranı üzerinden sigorta sorgulamanızı yapabilirsiniz. Bunun içni E-SGM giriş ekranındaki formu doldurmanız gerekmektedir. Ardından portala giriş yaptıktan sonra tescil bölümüne tıklamanız gerekmektedir. Tescil bölümüne tıklamanız ile birlikte sigortanız ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Bu sayede sigortanızın aktif olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

SSK Sigorta Hizmet Dökümü

Bu bilgilerin yanında sigorta hizmet dökümü almak isteyen vatandaşlar yine E-SGM üzerinden bu bilgiler ulaşmalıdır. Portala giriş yaptıktan sonra hizmet menüsüne tıklayarak 4A ve 4B seçeneklerini tıklamanız gerekmektedir. Bu sayede sigortanız ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu sayfada sigortanızın ilk açıldığı tarihten itibaren sigortanıza yapılan ödemeler ve bilgiler yayınlanmaktadır. Bu sayede hangi ayda ne kadar priminizin ödendiğini, toplam kaç gün çalıştığınızı, toplam prim sayınızı, toplam kazancınızı bu sayfa üzerinden kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bunun yanında işe giriş ve çıkış tarihlerinizi de bu sayfa üzerinden öğrenebilirsiniz.

Bu sayede özellikle özel işlerde çalışan kişiler sigortalarının düzenli ödenip ödenmediğiniz kontrol ederek takip edebilmektedir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu hizmetler sayesinde siz de sigortanız ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde giderebilirsiniz. Sizlere tamamen hizmet vermek amaçlı ve ücretsiz olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan bu hizmetler sizler için de oldukça yararlı olacak. Sizler de sigortanız ile ilgili bilgi almak ve belirtilen işlemleri yapmak için adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede kısa süre içerisinde tüm bilgilerinize ulaşabilir ve sigortanız ile ilgili tüm detaylara internet üzerinden kolay bir erişim sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı