Gazete Vatan Logo

SSK Randevu Ve MHRS Hastane Randevu Alma Sistemi ALO 182

Online olarak SSK Hastane randevu alma ve MHRS hastane randevu alma sistemi sayesinde hastalar SSK hastane randevu işlemlerini internetten veya Alo 182 nolu telefon üzerinden yapabilirler. SSK hastane randevu ve MHRS hastane randevu alma detaylarını haberimizdeki yönergeleri takip ediniz.

Randevu almak için geçilen internet sitesi üzerinden, arama hattı aracılığı ile alınabilmektedir. Bu sayede kolaylıkla randevu alınabilmektedir. Bu bakımdan kişiler istedikleri yol üzerinden randevu alınabilir. Bu bakımdan vatandaşlar kendileri için en kolay gelen yöntemi tercih ederek istedikleri hastane ve doktordan randevu alarak sağlık hizmetlerinden yararlanabilir.

SSK RANDEVU

HASTANE RANDEVU ALMA

Hastaneden Randevu Nasıl Alınır?

Randevu almak için iki seçenek bulunmaktadır. 182 numaralı randevu alma hattının yanında internet sitesi üzerinden adım adım randevu da alınabilmektedir.

182 merkezi hekim randevu sistemi

Randevu almak için tüm operatör ve sabit hatlar üzerinden 182 numarasını çevirmeniz yeterli olmaktadır. Çağrı merkezi temsilcisi aracılığı ile randevunuzu kısa süre içerisinde alabilirsiniz. Yoğunluk olsa da hizmetin hızlı bir şekilde verildiği bu hat üzerinden ücretsiz olarak randevunuzu alabilirsiniz. Bunun için arama yaptıktan sonra çağrı merkezi temsilcinize randevu detaylarınızı iletmeniz gerekmektedir. Hangi hastaneden, hangi hekimden randevu almak istiyorsanız, bu bilgileri iletmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede uygun olan tarihler size belirtilecek ve size uyan randevu tarihi verilecektir. Bu konuda kolayca randevunuzu alabileceğiniz gibi sonrasında herhangi bir değişiklik gerektiğinde bu değişikliği yapabilirsiniz.

İnternet Üzerinden Randevu Alma

İnternet üzerinden randevu almak isteyen vatandaşlar, MHRS portala giriş yaptıktan sonra randevu al bağlantısını takip etmesi yeterli olmaktadır. Bu sayede açılan yeni sayfadaki adımları takip etmelisiniz. İlk olarak T.C. kimlik numarası ve parola bilgilerinin girilmesi gerekmektedir. Bunun için daha önce üye olmayan kişiler üyelik işlemlerini yapması gerekmektedir. Üyelik açılmadan herhangi bir şekilde randevu alınması mümkün değildir. Üyelik işlemleri ile birlikte portala giriş yapılması randevu almanız için yeterli olacaktır. Bu sayede adım adım hastane, bölüm, doktor seçimi, tarih bilgilerini girmeniz gerekir. Bu sayede istediğiniz tarihteki boş saatlere randevu alabilirsiniz. Randevunuzu aldıktan sonra randevunuza gidemeyecek durumda olanlar için randevu iptal etme imkanı da vardır. Bu sayede diğer vatandaşların hakkını almadan, randevunuzu iptal ederek başka kişinin aynı saate randevu almasını sağlayabilirsiniz. Herhangi bir sağlık sorununuzda bu şekilde randevunuzu alarak, kolay bir şekilde sağlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı